“Mami, polumbeii ăştia de ce se ulcă pe mine?”

Ei bine, da! Porumbeii i-au ciugulit Alexiei din palmă, au stat pe ea, au înconjurat-o. Dar nu vă imaginaţi că stăteau pe ea ca pe doamna aia din “Singur acasă” a nu ştiu câta parte! Dar vreo 3-4 tot erau pe ea.
Alexiei îi plac porumbeii. A prins drag de ei după ce a tot mers astă vară în Tineretului, să le dea să mănânce. Doar că ăia nu se apropiau de oameni atât de mult. Însă, se pare, înaripatele din Cişmigiu sunt mai domestice. Sau, poate, erau doar hămesite, au depăşit orice teamă şi s-au urcat pe cei care le ofereau grâu.

Adică Alexia şi Tibi, care au pertrecut 1 decembrie în Cişmigiu. Seara, când m-am întors de la muncă şi am rugat-o să-mi povestească unde a fost cu tati, Alexia, în culmea fericirii, a relatat totul cu un debit de 100 de cuvinte/secundă. Am reţinut doar atât: erau porumbei, mulţi, care se urcau pe ea şi care au stat să îi mângâie. „Mami, am mângâiat polumbelul, mami!”. Apoi, când mă uitam la filmările făcute de ta-su, Alexia a avut o dilemă: „Mami, polumbeii ăştia de ce se ulcă pe mine?”. „Că le place de tine!”, am reuşit eu să îi spun. „Bine, îi aduc acasă”. Cred că mâţele noastre ar fi taaare fericite dacă Alexia le va aduce măcar un porumbel. Gata, eu mă opresc aici, vă las să vă distraţi şi voi cu pozele şi filmuleţul de mai jos. Eu mă retrag, îmi iau zborul.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close