Mamele de la radio. 4 ”mândre” din FM

Ele sunt mamele de la radio. De la Radioul copiilor, firește. Andreea Marin, Simona Dragomir, Ruxandra Rusan și, din septembrie, Tily NiculaeEle sunt cele patru mame de la radio. De la Radio Itsy Bitsy. Dacă emisiunile și vocile celorlalte trei vă sunt familiare, cu Tily veți avea o surpriză. Plăcută! Asta pentru că ea este cu totul altfel decât ați văzut-o la tv. În serialele de la PRO TV de acum mulți ani. 

Am să vă spun despre ea, așa cum am cunoscut-o eu, dincolo de micul ecran, dincolo de relația jurnalist-vedetă tv. În primul rând, Tily nu se comportă ca o vedetă. E… naturală, umană, deloc fițoasă, așa cum, poate, unii ar crede. Că, deh, asta e ștampila pe care multe persoane publice o primesc. Unii pe merit, alții nu.

Bun, să contiuăm. Cum mi se pare mie Tily? Un vulcan. Plină de energie mai ceva ca bateriile alea care, cică, durează și durează. Tily are un debit verbal fantastic și nu în van. Adică nu vorbește mult și prost. Este un fel de… Florin Piersic feminin…

Sincer, trebuie să fii pregătită să îi faci față, odată pornită. Eu, care sunt renumită în cercul meu de apropiați pentu logoreea mea, abia dacă am reușit să scot mai mult de vreo… 50 de cuvinte în discuțiile mele cu Tily. În primul rând, pentru că nu mi-am dorit să o întrerup, căci voiam să ”fur” ce avea ea de trasmis. Apoi, nu e politicos să întrerupi o persoană când vorbește 😉 Și, mai ales, atunci când acea persoană are un discurs prin care vrea să te încurajeze. Ei, cum era să o întrerup în acest caz? 🙂

Cam atât despre Tily. Vă las pe voi să o descoperiți. La Radio Itsy Bitsy, prezentând ”Meditații pentru părinți”, de la ora 17:00 și de la 22:00.

Iată și alte noutăți din grila de toamnă a postului Itsy Bitsy

Tot în septembrie începe la Itsy Bitsy FM un nou sezon “Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio şi online fac cunoscute poveşti de viaţă emoţionante ale unor români. Oameni care au ales să-şi împărtăşească experienţele şi lecţiile învăţate.

andreea-marin_pretuieste-viata_radio itsy-bitsy-fm

Ruxandra Rusan este zilnic la butoane la emisiunea “Happy Music”. Între 9:00 şi 12:00. Cu muzică bună, o doză mare de optimism şi informaţii utile.

ruxandra-rusan_happy-music_radio itsy-bitsy-fm

Trăieşte sănătos” este îndemnul realizatoarei Simona Dragomir. Ea aduce sfaturi utile şi uşor de pus în practică, culese de la cei mai cunoscuţi specialişti în sănătate.

simona-dragomir_traieste-sanatos-radio itsy-bitsy-fm2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close