Ciocan de Judecator- divorţ mama la tribunal

Mama şi copilul, din nou împreună. Judecătoarea cu pantofi albaştri a decis

Vă mai amintiţi povestea cu mama care plângea pe rupte că, după ce a plecat în străinătate, s-a trezit divorţată şi cu interdicţia de a-şi vedea copilul? Emoţionanta poveste cu “Doamna cu pantofi albaştri”, spusă de avocata Mădălina Scutelnicu pe Facebook. Povestea ce mi-a amintit de perioada în care m-am simţit ca o armă în procesul de divorţ al pătinţilor mei.

Ei bine, azi, 8 iulie, Doamna cu pantofi albaştri, a dat o decizie. Ei bine, am citit azi că doamna judecător a decis ca mama şi fiul ei să fie împreună. Sincer, mi-aş fi dorit ca tatăl să fie cel care să vină să-şi vadă fiul cu programare, nu mama. Dar, chiar şi aşa, decizia Doamnei cu pantofi albaştri, a fost una care cu siguranţă a fericit-o pe mamă.

Judecătoarea Camelia Folea, de la Judecătoria Blaj, este personajul principal al poveştii. Ea este „Doamna cu pantofi albaştri”. Ea a admis, vineri 8 iulie 2016, acţiunea clientei avocatei Scutelnicu şi l-a obligat pe tatăl-pârât să îi permită mamei să aibă legături personale cu micuţul ei de nici 8 ani. Sentinţa este executorie şi poate fi atacată cu apel. Sper ca tatăl care şi-a privat fiul şi pe mama acestuia de o relaţie firească să-şi fi învăţat lecţia. Sper ca mama să obţină, totuşi, custodia copilului. Tatăl care şi-a “montat” copilul împotriva mamei să fie cel care îşi va vizita fiul cu programare.

Concret, Doamna cu pantofi albaştri a dispus ca mama şi copilul să fie împreună în prima şi în a treia săptămână din fiecare lună, de vineri ora 16 până duminică ora 11. În vacanţa de vară, între 20 iunie şi 1 august. De Paşte, în anii impari şi de Crăciun, în anii pari. Instanţa a decis că micuţul îşi va sărbători ziua de naştere o dată alături de mamă, o dată cu tatăl. Totodată, sentinţa îl obligă pe tată să îi permită mamei să aibă legături personale cu minorul prin convorbiri telefonice, pe internet în fiecare săptămână.

Pe acest site găsiţi mai multe informaţii despre senţinţa dată de Doamna cu pantofi albaştri.

Sper ca mama şi fiul ei să se vadă cât mai des. Au multe de recuperat
Sper ca tatăl să înţeleagă ce mare nedreptate a făcut atunci când şi-a izolat copilul de mama lui. Deşi, cred că îi va fi (aproape) imposibil omului să priceapă ceva. Sper să nu mai facă apel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: