Luna Barbie

Din această duminică, domnişoarele vor avea la ce să se uite. Domnişoarele fane ale frumoasei Barbie. Asta pentru că, din 5 mai, la Minimax încep weekend-urile Barbie. Adică în fiecare duminică, de la 8 dimineaţa, se vor difuza desene animate cu Barbie. Iată ce puteţi vedea în diecare duminică, în cadrul ”Lunii Barbie la Minimax”:

Barbie în Secretul Zânei (5 mai)

Într-o bună zi, Barbie descoperă că există zâne. Totul începe în ziua în care Ken dispare neaşteptat. Cele două creatoare de modă, care sunt şi prietenele lui Barbie, îi mărturisesc acesteia că ele sunt de fapt zâne, iar Ken a plecat în lumea lor miraculoasă. Barbie şi rivala sa, Raquelle, pornesc într-o călătorie plină de aventuri pentru a-l aduce înapoi pe Ken. Pe parcursul călătoriei, cele două fete fiind nevoite să rămână împreună, descoperă că miracolul adevărat stă în puterea prieteniei şi nu în lumea zânelor.


Barbie Fairytopia: Mermaidia (12 mai)

Dincolo de curcubeu, pe tărâmul magic Fairytopia, trăiește Elina, o zână care își dorește să aibe aripioare. Căsuța ei este într-un bujor, pe o pajiște magică. Tot aici locuiește și prietena sa cea mai bună, Bible, o ciupercuță mai ciudată. Când Laverna cea rea prepară o poțiune cu care vrea să otrăvească toate zânele și florile, Elina se hotărește să le protejeze, ajungând în locuri care mai de care mai frumoase și mai bizare. Ea întâlnește oameni care îi vor pune la încercare curajul și prietenia. Datorită firii sale altruiste, Elina va reuși să distrugă planurile malefice ale Lavernei de a domni peste tărâmul magic, Fairytopia.

 

Barbie în “Cele 12 Prinţese Balerine” (19 mai)

A fost odată ca niciodată un castel în care muzica răsuna mereu. În acest castel trăiau nu una, ci douăsprezece prinţese împreună cu tatăl lor, Regele. De la cea mai scundă până la cea mai înaltă dintre ele, toate practicau dansul. Însă cea mai bună dansatoare era a şaptea prinţesă, Barbie.

 

Barbie Fairytopia in Magia Curcubeului (26 mai)
După ce a salvat Fairytopia pentru a doua oară, Elina a devenit puţin încrezută în privinţa puterilor sale. Azura o vizitează şi o invită la Palatul de Cristal pentru a o pregăti în calitate de zână ucenică  să poată participa la Zborul de Primăvară, la crearea primului curcubeu al anotimpului. În Palatul de Cristal ea se întâlneşte cu celelalte zâne ucenice, nerăbdătoare să facă și ele același lucru.

Dar lucrurile nu merg chiar bine; Elina cade într-o capcană când rosteşte o formulă magică asupra unei broaşte râioase, aparent nevinovată. Formula magică rupe o vrajă şi broasca care este însăşi Laverna îşi recapătă puterile. Aceasta adoarme zânele din jur încercând să-şi pună în aplicare planul malefic. Zânele ucenice trebuie să-şi unească forţele pentru a o împiedica pe Laverna în a cufunda Fairytopia într-o iarnă aspră pentru următorii zece ani. Vor fi ele destul de puternice împreună ca s-o învingă pe Laverna şi să aducă la viaţă primul curcubeu?

4 Comments

  1. Cristina, stii si la ce ora? Noi avem si o serie de DVD-uri cu Barbie dar aceste filme nu se regasesc printre ele si cred ca i-ar placea sa le vada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: