Ligheanul care provoaca hohote de ras

Când simţi că plictiseala te cuprinde, când n-ai chef să te îmbraci să ieşi afară să te lupţi cu nămeţii, ori când, pur şi simplu, nu ai chef să ieşi din casă, există o soluţie care îţi readuce starea de bine. Ligheanul. Indiferent de culoare şi forma lui geometrică. Mare să fie. Asta contează. Ah, şi mai trebuie ceva: un copil. Din păcate, la pachet cu ligheanul instrucţiunile de utilizare vin doar sub formă de imagini.

…dar am făcut un tutorial, pe care vă invit să-l vizionaţi, apoi puteţi trece părerile voastre în condica de sugestii şi reclamaţii de mai jos, cu numele de cod “Leave a comment”.

5 Comments

  1. Da, să știi că ligheanul e o jucărie tare de tot! Și noi îl folosim în diferite împrejurări.. Sau coșul de rufe pentru călcat…Ce scumpă este! Dar se pare că pisica era invidioasă că vroia neapărat și ea :)))

    1. 😉 Da, Kyra, adică mâţa colorată, e meru în nasul nostru. Iar când e de distracţie, se tot bagă în seamă. Iar Mica sare mai ceva ca o gazelă printre noi când ne alegăm…

  2. :)))))))))))))))))))))))))))))))
    Super treaba….!!!!! :))))))
    Noi am abut o cutie mare de carton , careia i-am decupat o parte din capace , i-am desenat faruri si i-am pus ata….asa ca ne-am dat cu masinuta! 😛 😛 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d