Liebster award

După ce am onorat (în sfârşit!) leapşa-premiu primită încă de anul trecut, mă grăbesc să-i dau curs alteia, venită din partea Loredanei. În prmul rând vreau să-i mulţumesc mamei de îngeraşi frumoşi că m-a inclus pe lista premianţilor. Asta înseamnă că am fost cuminte şi am păpat tot din farfurie 😉

Fără să o mai lungesc, căci timpul mă strânge rău cu uşa, am să vă spun cum stă treaba cu acest premiu, Liebster award, care, aşa cum spune Pusicel, vrea să încurajeze şi să sprijine bloggerii mici şi mijlocii ( 😉 ), cu mai puţin de 200 de followers.Indiferent că mă aflu sau nu printre aceştia, eu vreau să dau curs lepşei din partea Loredanei din două motive: nu e politicos să refuzi şi pentru că, deşi nu ne ştim personal, din ce am citit pe blogul ei, Loredana pare genul de om pe care îţi e greu să îl refuzi.

Premiul vine la pachet cu o leapșă cu 11 întrebări, iar eu, la rândul meu, trebuie să formulez altele, başca să fac nominalitări printre bloggeri.

Ce avem de facut?
1. Numeşte şi mulţumeşte persoanei care ţi-a nominalizat blogul. Done!

2. Scrie 11 lucruri despre tine pe care vrei să le afle şi ceilalţi.  Cred că toţi cei care citiţi acest blog ştiţi mai mult de 11 lucruri despre mine. E de-ajuns să citiţi câte ceva de aici sau din orice altă categorie, fireşte, mai puţin cele intitulate “Concursuri” şi “Mica publicitate” 🙂

3. Răspunde la întrebările formulate de cel care te-a nominalizat şi inventează la rândul tău un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi vei nominaliza. – Cum Loredana nu a formulat alte întrebări, voi răspunde la cele formulate de Pusicel, care mi s-au părut interesente, apoi le voi pasa mai departe. Deci nu voi mai formula eu altele.

4. Nominalizează 11 bloggeri pe care îi admiri şi care au mai puţin de 200 de followers şi premiază-i. (simbolic, sper că aţi înţeles)  Toţi 11 cu mai puţin de 200 de followers? Hmmm şi aici mă văd nevoită să nu respect integral regulamentul, căci voi face nominalizări şi printre cei cu mai mult de 200 de followers. Aşadar, în ordine alfabetică, “pedepşiţii” mei sunt: AnaAlina Ana, Bea, Florile de mandarinGabi, Laura, Mami de HuniMihaela, Piticii. Nu  sunt chiar 11, dar sunt cei pe care îi vizitez zilnic, şi comentez când apuc.

5. Anunţă-i şi pe ei că au luat un Liebster, ca să aibă de ce să se bucure. OK, o voi face

Iată şi întrebările:

1.Ce vise neîmplinite aveţi până la vârsta asta?
Multe. Unul dintre ele e acela de a sta la curte şi de a avea o droaie de copii, de animale (pisici) şi muuuulte flori

2.Cum v-aţi întâlnit jumătatea?
La colţul blocului. Ne ştim de vreo 22 de ani, căci am crescut împreună

3.Cât de des vă simţiţi frustrat faţă de alţi oameni?
Destul de des. POate prea des

4.În ce context sunteţi invidioşi şi aveţi răutăţi faţă de alţii?
Nu simt invidie, ci, mai degrabă, ciudă când văd că alţii nu fac mai nimic, şi obţin multe, iar eu joc cinstit, mă agit mult şi obţin greu anumite lucruri. Răutăţi… nu prea mă pricep, prefer să dau “ignore” celor care nu merită atenţia mea

5.Unde vă vedeţi peste 5 ani ?
Hmmm, ducând-o pe fii-mea la şcoală 🙂

6.Per ansamblu ce aţi schimba la viaţa pe care o duceţi?
Cam greu de spus. Cele mai multe schimbări le-aş face la capitolele job şi prieteni.

7.Consideraţi că este ok să ne expunem vieţile pe bloguri în mod public?
Cu o anumită limită, da.

8.Daca aţi avea bani mulţi acum ce aţi face primul lucru cu ei?
Mi-aş lua un teren maaare, unde să fac o casă mai mare, în care să stau cu familia mea şi cu bunicii Alexiei (aşa nu m-ar mai bate la cap zilnic că nu o văd suficient de des, plus că aş avea şi eu ajutoarele mai aproape), să am o curte maaaaaare, în care să alerge fii-mea în voie, o curte pe care să o populez cu pisici multe şi să îmi fac un colţ al meu numai cu flori. Şi aş mai călători. Mult!

9.Unde v-ar plăcea sa trăiţi?
În casa sus descrisă

10.Aţi putea fi vreodată Iuda?
NU! Dar am avut destui Iuda pe lângă mine

11.De ce scrieţi pe blogul personal, pentru rating sau pentru plăcerea proprie?
Şi-şi. Aici am explicat de ce scriu pe blog. Pentru rating, pentru că îmi doresc ca, prin postările mele, să ajut cât mai mulţi părinţi care au o grămadă de întrebări şi nu găsesc răspunsurile.

6 Comments

  1. O, iubito, cat de frumos vorbesti despre mine, aproape ca-mi vine si mie sa-mi citesc blogul. Glumesc, desigur. :)))) Ma bucur ca ti-a fost pe plac premiul. Cu mult drag, oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close