Licitați pentru fericirea unui bătrân

30 noiembrie, o zi în care cu siguranță câțiva bătrâni vor fi fericiți. Fericiți până la Dumnezeu grație câtorva voluntari care le-au pus ”gând bun” și care, la această dată, vor trece pragul Complexului Social ”Floare roşie”, un centru de bătrâni din sectorul 6 al Capitalei, aflat în subordinea DGASPC 6. Ce vor face acești voluntari acolo? Minuni pentru cei care nu au o bătrânețe fericită, liniștită, lipsită de griji. Pentru cei care (supra)viețuiesc în acest cămin de bătrâni de stat, deci o instituție ale cărei fonduri sunt… sau nu prea sunt.

V-am povestit aici pe larg despre această campanie. Vă anunțam că va urma și o licitație. Ei bine, de câteva zile aici s-a dat startul licitației on-line și vă invit să participați în număr cât mai mare, fie că licitați, fie că donați obiecte pentru a fi licitate (cărți, haine, accesorii, obiecte de colecție, servicii, toate în bună stare și funcționare). Regulile licitației sunt simple: toate obiectele pentru licitație se centralizează pe adresa de mail: delia.grigoroiu@gmail.com. Adică fotografiați ce doriți să oferiți spre a fi licitat și trimiteți imaginile +prețul de pornire la adresa menționată. Cel care licitează se ocupă de plata în cont și ia legătura cu cel care oferă obiectul/serviciul licitat. Licitația durează maximum 48 ore și, firește, ultimul preț câștigă.

Nu uitați că puteți sprijini financiar această campanie și prin donații în contul RO12BACX0000000686330003, deschis la UNICREDIT TIRIAC BANK, SUCURSALA DOMENII.

Campanie umanitară sprijinită în exclusivitate de Lidl România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d