Introdus în meniul Alexiei de la 7 luni şi jumătate
Ingrediente:
1 cartof
1/2 sfeclă roşie (sfecla întreagă e la fel de mare ca şi cartoful)
1/2 dovlecel (cam de 10-15 cm dovlecelul întreg)
puţină rădăcină de pătrunjel
puţin păstârnac
ţelină rădăcină (eu pun fff puţină pt că Alexiei nu-i place).
Mod de preparare:
Se fierb legumele bine de tot, se scurg de apă şi se pasează cu blenderul vertical. Zeama în care au fiert se păstrează şi se pune peste legume în funcţie de cât de zemoasă vreţi să fie pasta obţinută. Opţional, în loc de zeamă se poate pune lapte pt BB. Se poate servi simplu sau amestecat cu cărniţă.
Vezi AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă
1 Comments