Legume cu sfeclă roşie pentru bebeluşi

Introdus în meniul Alexiei de la 7 luni şi jumătate

Ingrediente:

1 cartof

1/2 sfeclă roşie (sfecla întreagă e la fel de mare ca şi cartoful)

1/2 dovlecel (cam de 10-15 cm dovlecelul întreg)

puţină rădăcină de pătrunjel

puţin păstârnac

ţelină rădăcină (eu pun fff puţină pt că Alexiei nu-i place).

Mod de preparare:

Se fierb legumele bine de tot, se scurg de apă şi se pasează cu blenderul vertical. Zeama în care au fiert se păstrează şi se pune peste legume în funcţie de cât de zemoasă vreţi să fie pasta obţinută. Opţional, în loc de zeamă se poate pune lapte pt BB. Se poate servi simplu sau amestecat cu cărniţă.

Aşa arată legumele înainte de a fi “kilărite” cu blenderul:
Asta a mâncat Alexia, dar nu i-a plăcut prea tare gustul, mai mult culoarea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi  AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.

  

Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Scroll Up
%d bloggers like this: