Lecția pușculiței. Chiar de mic acum tu ești, învață să economisești!

Unde punem banii? La saltea, la ciorap, la CEC, la bancă, ascunși în șifonier, ascunși în bibliotecă sau la pușculiță. Important e să îi avem, că găsim noi o soluție, nu?

Zilele trecute am primit o invitație la un atelier despre punerea banilor la pușculiță. Un atelier pentru cei mici, firește. Ideea de bază: să învețe încă din fragedă pruncie că e bine să faci economii. Că așa suntem noi învățați, să punem bani la adăpost pentru zile negre. Eu așa am fost crescută, că nu se știe când ai nevoie, maică, de niște bani. Buba cea mare e că-ți trebuie să ai ceva bani pe care să îi pui deoparte, nu?

Dincolo de amintirile mele legate de pusul banilor la pușculiță, nu mi se pare o idee rea acest atelier. Dacă vi se pare și vouă interesantă ideea, atunci cițiti cele ce urmează, apoi înscrieți-vă cu încredere.

Atelierul ”Pușculița mea”
Data și ora: Duminică, 12 iulie, 11:00-12:00
Locația: Grădina J’ai Bistrot, pe Calea Griviței, Nr. 55
Participanți: 12 perechi copil/părinte
Coordonator atelier: Luiza Musat , Décor Evenimente
Consumabilele: asigurate de BluParty si LaParty.ro
Bilet intrare: 35 de lei copil/părinte

”Economisirea este unul din cele mai importante lucruri pe care copiii trebuie să le învețe de mici. BluParty si Luiza Mușat, specialist în decorațiuni, organizează Duminică, 12 iulie, Atelierul pentru copii “Pușculița Mea”.Timp de o oră, copiii și părintii vor construi în echipă o pușculiță în care să adune bani pentru vacanța de vară următoare!
Atelierul are loc in aer liber in Grădina J’ai Bistrot și este dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Înscrierea se face prin formularul de pe pagina evenimentului. Trainerul atelierului îi va învăța pe copii să decoreze pușculița prin tehnica decoupage, pe care aceștia o pot lua acasă la final, și vor discuta despre valoarea economisirii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: