Laptele și cerealele de la Nestle ajung la…

Am ales două persoane cărora le voi trimite cadourile promise la postarea mea, ”Daruri de la Nestle”. Înainte de a vă spune numele celor două, trebuie să fac o precizare: am luat în calcul doar persoanele care au lăsat comentarii respectând rugămințile mele scrise cu roșu în postarea pe care o aminteam mai devreme. Adică: să își lase numele din buletin și să spună pentru care pachet optează.

Nu cred că mai are rost să vă explic mecanismul selectării… e același de atâta vreme: fac o listă cu participanții în ordinea datei la care au lăsat comentarii, deschid ”list randomizer”, las Zeița Fortuna să își spună cuvântul, iar cel din capul listei e… cel norocos. Nah, că tot l-am explicat 😉

Bun, să nu vă mai țin în suspans, iată filmul pentru Cutia de 800g cu lapte Nan 3 (12 luni+) + o cutie cu cereale

cereale si lapte praf nan

Felicitări, dragă Andra Iordache!

castigator pachet 1

 

Pachetul format din o cutie 400g cu lapte Junior 1+ (1-2 ani) și o cutie 400g cu lapte Nan3 (1-2 ani) ajunge la…

lapte praf nan

Felicitări, dragă Iulia Singer.

castigator pachet 2

Pentru a intra în posesia premiilor, vă rog frumos să îmi trimiteți un mesaj privat pe  pagina de Facebook a blogului pentru a stabili detaliile livrării. Aștept mesajele voastre până la data de 15 aprilie 2016. Dacă nu mă contactați până la această dată, voi fi nevoită să dăruiesc altor persoane pachetele nerevendicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: