La teatru sau la atelierele Zurli?

Weekend plin, weekend în care avem ce face: fie mergem la spectacolele celor de la Teatrul Zurli, sau la atelierele Zurli. Sau la amândouă! Citiţi şi decideţi unde mergeţi. Noi deja ne-am făcut rezervări!

SCUFIŢA ROŞIE POVESTITĂ ÎN STILUL ZURLI

Sâmbătă, 8 martie și Duminică, 9 martie, de la 10.30 şi de la 12.00

Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

 

Povestea clasică “Scufița roșie” este adaptată în stilul Zurli, astfel că fiecare aspect devine o lecție și fiecare personaj poate fi ușor regăsit în viața reală. Lupul este infatuat, tratează pe toată lumea cu superioritate și încearcă să le păcălească pe Scufița Roşie și pe bunicuță. Ce nu știe el este că îl așteaptă o surpriză, pentru că Bunica și Scufița Roșie sunt hotărâte să schimbe finalul poveștii.

Până la urmă, vicleanul lup se dovedeşte a fi uşor de păcălit și cade în plasa întinsă de cele două. Totul spre amuzamentul celor mici, care intră în roluri şi le ajută pe Scufiţa Roşie si Bunicuţa în confruntarea cu lupul. La final, copiii sunt fericiți să vadă învins personajul negativ care i-a înspăimântat în atâtea povești.

Copiii vor ţine minte din spectacol că poţi întoarce lucrurile în favoarea ta dacă şti cum să reacţionezi într-o anumită situaţie. De asemenea, vor învăţa că atunci când ai curaj şi acţionezi chiar în situaţii dificile, poţi să schimbi finalul unei întâmplări.
Spre bucuria copiilor, Scufița Roșie va fi intepretată de Fetița Zurli, iar Lupul de Truli.
La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.
Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.
Spectacolele Teatrul Zurli se adresează copiilor între 2 și 7 ani

SĂRBĂTORIM MAMELE LA ATELIERUL DE JOACĂ ZURLI, MAMA MEA E O PRINŢESĂ! ÎMPREUNĂ CU ZÂNA BUNĂ ȘI ZDRĂNGĂNEL

Sâmbătă, 8 martie și Duminică, 9 martie, de la 10.30 şi de la 12.00, la Carousel Cafe

Mămicile sunt cele mai bune prietene Zurli, alături de fetițele și băiețeii lor. Așadar, Zâna Bună și Zdrăngănel vă invită la sărbătoarea tuturor mămicilor, în cadrul atelierului “Mama mea e o prinţesă”!

La acest atelier vom confecţiona împreună coroane pentru prinţi şi prinţese. Mămici, tătici şi copii se vor prinde într-o joacă extrem de veselă, iar la final vom dansa şi vom cânta pe cele mai cunoscute cântece din toate timpurile, dedicate MAMEI!

Ne propunem să celebrăm mamele de fete şi băieti, mamele de copii frumoşi, care cresc foarte repede, mult mai repede decât şi-ar dori de cele mai multe ori mămicile lor.

Atelierul se adresează copiilor între 2 şi 7 ani.
Durata: o oră
Cost:50 lei/copil. Pentru al doilea copil se acordă o reducere de 50%.
Pentru părinţi intrarea este liberă.
Numărul maxim de copii participanţi: 25
Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail contact@zurli.ro
Echipa Zurli vă aşteaptă sa premiem campionii!

3 Comments

  1. Buna, am o rugaminte mare, caut o bona in Bucuresti. Daca ai putea sa ma ajuti cu recomandari (persoane de incredere, am avut o experienta neplacuta, am postat totul pe blog), as fi foarte recunoscatoare ! Stiu ca nu are nicio legatura comentariul meu cu articolul, dar e la indemana. Sau daca ai prietene care mi-ar putea recomanda pe cineva…

    Imi doresc o recomandare pentru ca prima oara am apelat la o agentie si nu a iesit prea bine 🙁

    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: