La o pizza bună şi un “pahar de vorbă” cu fetele

După lupte seculare, am reuşit, săptămâna trecută, să mă revăd cu Gabi. Ne-am dat întâlnire la o pizza. La Pizza Hut, Dorobanţi, unde am participat la o degustare. De pizza, fireşte. Am făcut cunoştinţă cu patru ”staruri” grupate sub titulatura generală Pizza Sun. Prezentarea a fost una inedită: o pizza clasică, rotundă, doar că mijlocul era decupat, iar spaţiul gol i-a fost arondat unui bol cu salată. Sub această formă se prezintă fiecare dintre cele patru vedete ale sezonului estival: Tuscany, Chicken Supreme, All Cheese, Chorizo. După ce am ciugulit ca vrăbiuţa din fiecare sortiment, am desemnat câştigătoarea: Tuscany. Mi s-a părut cea mai interesantă combinaţie. Nici celelalte n-au fost rele, dar nu am rezistat tentaţiei de a face un top.

lr-eveniment-pizza-sun-38
Dap, ştiu să citesc. Meniul 🙂

Bref, Pizza Sun e o ofertă de sezon (29,90 lei) , care se poate găsi la Pizza Hut până pe 23 august. Este disponibilă în patru variante de topping: diferite Tuscany, Chicken Supreme, All Cheese, Chorizo, plus o salată proaspătă la care se adaugă o limonadă răcoritoare.

După ce am tăiat în bucăţi cele patru vedete ale zilei, am trecut şi la chestii femeieşti, cum ar spune unii domni. Am vorbit despre modă. Irina Markovits a fost cea care ne-a prezentat câteva combinaţii vestimentare  neobişnuite, îndrăzneţe. Discuţiile despre modă, ţoale şi accesorii au continuat mult, mult timp.

Ca orice lansare care se respectă, cei de la Pizza Hut au venit cu o provocare pe măsură: un concurs. Miza: două vouchere în valoare de 75 euro fiecare pentru cumpărături la H&M sau unul dintre cele 10 vouchere duble cu care puteţi consuma Pizza Sun împreună cu un prieten/o prietenă. Pentru a intra în joc, nu aveţi de făcut decât doi paşi:

  1. intraţi  pe Pinterest – #PizzaSun
  2. Daţi repin oricărei fotografii preferate din boardul Pizza Hut

Astfel, întraţi în tragerea la sorţi pentru unul dintre premii. Concursul a început vineri şi se încheie miercurea viitoare, 31 iulie. Eu am votat deja, voi?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close