La nisip

Azi ne-am distrat de minune la nisip. A fost frumos, a fost… delicios (nisipul, normal) :)) Vom repeta figura, mai ales că Alexiei i-a fost recomandat să meargă vreo 2 săptămâni la mare , pe nisip, pentru a o ajuta cu picioruşele. Cum nu ne permitem să mergem la mare, atunci mergem doar la nisip. La cel din Orăşelul Copiilor, unde deja ne-am obişnuit să se uite câte unii ciudat la noi că mergem desculţe, că ne tolănim pe nisip sau că… îl mai gustăm din când în când. Mă rog, don’şoara îl gustă, eu îi repet obsesiv, ” Lasă-l că e mizerie”, nu de alta, dar deja văd că înţelege că “mizerie” nu e de bine.

Priviţi şi voi cum s-a distrat “prinţesa universului”…

Mi-aş fi dorit să se fi auzit mai bine pe film cum mormăie ea de zor acolo, era absolut “delicioasă”!

În cele din urmă s-a întors şi a ridicat găletuşa, dar nu am mai avut memorie liberă pe telefon să filmez 🙁 Poate mâine…

14 Comments

 1. ooooo daaa! si noi avem o placere mare sa scuturam nisipul, sa mergem prin nisip desculti, sa ne ascundem piciorusele in nisp, sau jucariile si bineinteles sa-l asezonam cu putine pietre absolut deliciase :P:D.

 2. Chiar ca e delicioasa!:) Distractie placuta in continuare la nisip!:)
  Ciudat ca al meu Costin s-a prins repede ca nisipul nu e bun de papat…el care roade si baga in gura orice si oricum:)

   1. Pe astea le-a descoperit deja, sa vezi ce linge la banci.:))) Si frunzele, ah, frunzele, atat de delicioase.:)

 3. Daca nu stiai nisipul e tare bun, Iuliei tare mult i-a placut la prima vedere, dar cum a vazut ca nu e voie….a inceput sa bage pietre in gura, si a tot bagat cateva zile spre disperarea mea.
  Acum doar isi pune nisip in cap(ei sau altora).

  1. Şi Alexia a avut o tentativă cu pietrele, dar i s–au părut mai interesante chiştoacele din nisip, frunzele şi, pardon, rahaţii pe care îi vedea la tot pasul prin parcurile minunate de copii … Cât despre pusul nisipului în cap, aştept cu maaaaaaaaaare inters etapa asta. Sper să vină până îi creşte pleata.

   1. Iulia nu are prea mult par in cap, tot zicem ca o tundem, dar….
    Acum suntem la etapa toate jucariile ale ei:)

    1. Noi suntem la etapa tot ce e în parc trebuie testat, tot ce am eu întind altor copii, dar nu să le dau, ci să le arăt ce am eu şi ei nu :))

 4. Eu ti-am mai spus tie ca nu stii ce e bun,dar nu vrei sa ma crezi!E in elementul ei,n-ai treaba,e dulce foc.Va pupam dulce.

  1. Mdea, mereu uit că Alexiei nu trebuie să îi placă neapărat ce îmi place şi mie :)) Totuşi, mă voi abţine de data asta şi nu voi gusta şi eu. Pupăm şi noi. Şi mai dulce 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: