La mulți ani… ZURLIIIIIII!

Pe 12 octombrie 2014 e mare chef. MARE! Gașca Zurli împlinește 8 ani, deci petrecem în stil mare 😉 Nu mai are rost să vă spun cât de tare îi iubim, căci o știți. Iar eu știu că nu suntem singurii care îi iubim și convingerea mea e întărită de numărul mare de copii și părinți care vin la spectacolele și evenimentele lor. Public care vine și tot revine, chiar dacă majoritatea știe pe de rost replicile. Zurli are acel ”ceva”. Pentru mine, Zurli înseamnă iubire, infinită și necondiționată iubire, sinceritate, talent, căldură, o lume de vis, o gură de oxigen, copilărie fericită, regăsire, căldură, familie…

12 octombrie, într-o duminică, Zurlii din toată țara adunați-vă! Să venim cu mic cu mare să îi sărbătorim pe cei care ne fac zilele mai frumoase, pentru cei care pe noi, adulții, ne fac să redevenim copii, iar pe cei mici îi fac atât de fericiți. Pe  12 octombrie, cei 8 ani de Zurli vor fi sărbătoriți cum se cuvine: printr-un spectacol ce va începe de la ora 11.00 la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Haideți să le cântăm ”Mulți ani trăiască!”

Deci, 12 octombrie, ora 11, spectacol aniversar Zurli la Palatul Copiilor din București. Personajele iubite din Gașca ZURLI promit cea mai tare distracție!

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, www.dealguru.ro si rețeaua de magazine Eventim, la casieria Palatului Naţional al Copiilor (de luni până vineri, interval 12.00-18.00), sâmbăta și duminica (10.30-13.00) la Teatrul Zurli de la Cafeneaua Antipa sau de la sediul Zurli din Str. P-ța Alba Iulia nr. 5, bloc i4, sc 1, etaj 12 (11.00-18.00).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close