La mulţi ani Mickey & Minnie

Mămici, tătici, pitici, mâine dumincă e ziua lui Mickey şi a lui Minnie Mouse! Să sărbătorim cum se cuvine, zic! Adică să stăm cu ochii pe tv. Pe Disney Junior, mai exact. Cum acest cuplu e preferatul Alexiei şi,  sunt convinsă, al multor pitici, e clar că nu trebuie să ratăm evenimentul. Cu această ocazie, Disney Junior a pregătit un program special pentru copii. Şi, cât timp picii noştri vor sta cu ochii-n televizor, vom putea să ne vedem liniştite de treaba prin casă. Cel puţin aşa se va întâmpla în cazul meu. Dar iată ce v-aşteaptă la tv, aşa cum reiese dintr-un comunicat pe care l-am primit de la Disney Junior:

Este ziua de nastere a lui Mickey si Minnie! Pentru a sarbatori, Disney Channel difuzeaza doua episoade speciale din Clubul lui Mickey Mouse, sambata duminică 18 noiembrie la orele 07:10 si 07:35, urmate de un episod nou-nout din  Buticul lui Minnie, la ora 08:00. Tort si baloane pentru toata lumea!

Nominalizat la premiul Emmy, “Clubul lui Mickey Mouse”, un program vibrant, axat pe procesul de pe învăţare, invită o nouă generaţie de preşcolari să i se alăture celui mai iubit personaj din lume rostind fraza “magică”, “Meeska, Mooska, Mickey Mouse”! Astfel, o făptură fantastică în formă de şoarece va apărea în mod miraculos pentru a fi un loc de întâlnire şi învăţare pentru tinerii telespectatori şi prietenii lor -Cei şase senzaţionali de la Disney: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald. Din Clubhouse, Mickey coordonează poveştile pline de cântec şi distracţie care prezintă provocări stimulante construite în jurul unei teme a zilei.

Prin intermediul unei experienţe dinamice, interactive care îi transportă prin diverse locaţii, micii telespectatori dezvoltă abilităţi de matematică şi învaţă să identifice forme, modele şi numere şi să descifreze puzzle-uri din imagini. Mickey şi prietenii săi ajută la reamintirea şi perfecţionarea lecţiilor cu ajutorul unor mecanisme şi dispozitive la îndemână, printre care Mousekedoer, Mouseketools şi un dispozitiv transportabil denumit Toodles. Mickey îi încurajează permanent pe telespectatori, una din modalităţi folosite de el fiind cântecul exuberant “Hot Dog”! care celebrează realizările zilnice ale trupei.

Şi, ca să vă dovedim că suntem fani Mickey Mouse, AICI v-am arătat ”Dansul Hot Dog”, în interpretarea Alexiei.

5 Comments

    1. bravo ati reusit sa lasati o lume intreaga cu frumusetea de fata ce o aveti si cu dansul ei minunat. FELICITARI AVETI O FATA DESTEAPTA CA SI FATA MEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close