o-poveste-incalcita-tablou

La Disney Channel începe “O poveste încâlcită”, serialul. Iar noi avem tablou cu Rapunzel

După ce a văzut prima oară povestea lui Rapunzel (O poveste încâlcită), Alexia își agăța în păr tot felul de eșarfe, șaluri sau alte chesti lungi pentru a avea părul lung precum simpatica prințesă. I s-a părut tare interesant să aibă și ea o pleată atât de lungă. Dar numai în joacă, pentru că, în realitate, spunea ea, era greu să se descurce un un păr atât de lung. Greu de pieptănat, de prins, de spălat și, mai ales, greu să și-l ferească de copiii care ar putea să o calce pe el și să i-l murdărească. Aș că s-a mulțumit cu un păr lung imaginar.

Când am fost invitată la ediția aniversară a Digital Parents Talks (școala de blogging pentru părinți), mi s-a spus că se pregătește o surpriză pentru copii. Vizionarea, în premieră, a noului serial ”O poveste încâlcită”, plus un atelier tematic. Așa că e lesne de înțeles că Alexia s-a bucurat când a auzit că vreau să vină și ea cu mine.

O Poveste Incalcita

În timp ce noi, adulții, discutam despre SEO, branding personal și alte chesti de online,  într-o altă cameră copiii s-au distrat pe cinste. Lucia, de la Learning Hub, le-a arătat tot felul de minunăți, printre care și cum să facă un tablou 3D cu personajele din ”O poveste încâlcită”.

Alexia-o-poveste-incalcita

o-poveste-incalcita-tablou

o-poveste-incalcita-serialul-foto-Cristina-Nichitus2

Apoi, copiii au văzut, în premieră, un episod din serialul ce începe pe 2 octombrie la Disney Channel. Cum a fost? Captivant! Imginile cu ei vorbesc de la sine:

o-poveste-incalcita-serialul-foto-Cristina-Nichitus

 

Concluzia Alexiei: ”Mami, o să fie Rapunzel la Disney Chanel. O să fie un S_E_R_I_A_L! Îți dai seama? O să dureze mai mult! Ne uităm și noi, dacă nu se dă cât sunt eu la școală?”.

Nu, nu se va difuza când Alexia va fi la școală. Așa că, pe 2 octombrie, de la  ora 17.00, televizorul nostru va fi pornit pe Disney Channel. Să vă spun câte ceva despre acest serial.

”O poveste încâlcită” este o serie animată pentru copii, adolescenți și familiile lor. Serialul se bazează pe lung-metrajul realizat de Walt Disney Animation Studios. Lansarea pe Disney Channel va fi pe 2 octombrie, la ora 17:00.

o-poveste-incalcita-serialul3

Acțiunea se desfășoară între evenimentele prezentate în filmul de lung metraj și începutul filmului de scurt-metraj, lansat în 2012, “Încâlciți până la adânci bătrâneți”. Serialul ne-o prezintă pe Rapunzel, care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona.

o-poveste-incalcita-serialul

Rapunzel amână, momentan, încoronarea și căsătoria. Ea  pornește în căutarea unor aventuri epice. Iar asta nu prea îi pică bine tatălui ei, regele. Așa că trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă.

o-poveste-incalcita-serialul1

În serialul ”O poveste încâlcită”, Rapunzel îi va avea alături pe:

  • Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț
  • cameleonul Pascal
  • calul serios Maximus
  • gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă
  • Cassandra (un nou personaj) –  o slujnică și confidenta lui Rapunzel
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: