La ce ne uităm la TV

Când încep reclamele, Alexia lasă tot

Văd că Alexia îşi schimbă destul de des preferinţele în materie de emisiuni şi prezentatori TV. Dacă până acum îi plăcea de Vadim Vâjeu şi rămânea stană de piatră la auzul vocii lui, de ceva timp Alexia a devenit fan Maria Coman (Antena3 – dacă e cineva care nu ştie de Maria, deşi mă îndoiesc). De cum o vede şi o aude pe Maria, Alexia e toată un râs, dă din mâini şi din picioare mamă-mamă. Mai face aşa doar când îl vede pe Tibi că întră pe uşă, sau când i-o aduc pe Kyra să o zmotocească. Cât despre televiziunile preferate, în continuare, PRO TV-ul e pe primul loc, deşi eu ţin TV-ul mai mult pe Anten3. De cum dau la Pro, pitica se mai linişteşte şi e mai atentă la TV. În schimb, nici acum nu am reuşit să o conving să se uite mai mult de 1-2 minute la Animal Planet sau la CartoonNetwork. Singurele desene la care se uită cât de cât sunt cele de la TVR1 – „Clubul lui Mickey Mouse”, parcă aşa se numesc. Posturile muzicale de televiziune nu o mai atrag, aşa cum se întâmpla pe la vreo 4 luni, când trebuia să ţin TV-ul doar pe muzică. Eram şi eu happy că puteam asculta liniştită VH1 ClassicJ. Acum… la revedere. Ce m-a mai surprins la Alexia e faptul că, de cum aude genericele de la orice post, rămâne cu ochii pe ecran în aşteptarea reclamelor, de departe preferatele ei în materie de TV. Am auzit că e o adevărată isterie cu Baby TV printre pici. Cum cei de la Dolce nu s-au încumetat să-l includă în pachetul extra de programe pe care l-am aciziţionat de la ei, nu am cum să-l testez. Dar, din februarie, când vom fi abonaţi la RCS, se pare că vom avea şi Baby TV. Până atunci, iată clasamentul preferinţelor TV ale Alexiei.

Kyra, o nouă marcă de televizoare :))))
Prezentatori:
 1. Maria Coman
 2. Florin Busuioc
 3. Andi Moisescu
 Programe TV
 1. Reclame
 2. Rubricile meteo de la Antena 3, urmate de Pro TV
 3. Clubul lui Mickey Mouse
 4. Emisiuni culinare

0 Comments

 1. >E o scumpa micuta ta cum sta ea atenta la TV :). Bebe TV se pare ca se numeste acum Duck TV. Este un post foarte dragut pentru copiii atat de mici. Si noi ne uitam cu drag, dar si cu masura, la el. Te pup.

 2. >La ce ne uităm la TV Sat Jan 22, 2011 9:00 am Când încep reclamele, Alexia lasă tot Văd că Alexia îşi schimbă destul de des preferinţele în materie de emisiuni şi prezentatori TV. Dacă până acum îi plăcea de Vadim Vâjeu şi rămânea stană de piatră la auzul vocii lui, de ceva timp Alexia a devenit fan Maria Coman (Antena3 – dacă e cineva care nu ştie de […]

 3. >Nu te stresa,si asa nu-i prea sanatos sa stea la tv si oricum creste si dupa cum vezi si gusturile se schimba.Cu tipa de la antena,ha,ha…..eu nu o stiu,ca nu prea ma mai uit la tv.E tare simpatica atunci cand vizioneaza ceva.Va pupacim cu drag.

 4. >:) ce tare!! Nu mi-a trecut prin cap sa ii testez reactiile la prezentatori – trebuie sa incerc si eu, macar de distractie. :)w/e placut! pupam.

 5. >Ozzy nu se uita cu interes la Tv, nici macar la BB Tv. Doar o reclama ii mai atrage din cind in cind privirea pentru citeva secunde. Inainte sa-l am, eram pe genu' "nu copil si tv in aceeasi camera", acum sint mai relaxata! 🙂 In schimb, m-a omorit cu Gummy Bear. Este incredibil cum se uita la cintece, cum ride, da din palme. Functioneaza oriunde, oricind. Si paradoxul este ca nu e vreo creatura prea draguta…Sau mi se pare mie? 🙂

 6. >Vezi ca-s doua posturi diferite: Baby TV si Bebe TV. Baby TV este la Dolce si il poti activa sunand la ei. Nu mai stiu cat este pachetul de desene animate, cred ca 2-3 euro pe luna. Sunt desene pentru pitici, in engleza.Bebe TV este post tot cu desene pentru pitici, fara cuvinte din cate am inteles. Si este la UPC. Eu am folosit RCS-RDS pana in iunie, pachet extra si nu am avut nici Baby TV, nici Bebe TV.David este topit dupa reclama, muzica de la U TV (nu ma intrebati cum face el diferenta) si Baby TV. Daca e pe desene, nu mai stie de nimic si de nimeni. Nu are voie mai mult de o ora pe zi, in reprize de cate 10-15 minute, dar e tare util atunci cand il schimb (ca nu mai sta deloc), cand trebuie sa manance si nu are chef sau cand trebuie sa mananc eu si nu are el chef sa ma lase :D.

 7. >Cred ca se nasc cu pasiunea asta pt tv :)).De fapt pt anumite spoturi publicitare.Daria este inneb dupa toate reclamele celor de la orange si mai nou nu respira la reclama cu gunoaiele, a celor de la romprest , parca :)).E o scumpa fetita ta si are un nume tare frumos.A fost printre optiunile noastre atunci cnd am aflat ca vom avea fetita.Sa va bucurati de ea!

 8. >de la gabi stiu ca alexia se uita la mine :)) eu ma gandeam ca doar a mea are o reactie, acu, mai nou, ca ma recunoastealtfel, si smaranda reactioneaza la generice. intepeneste practic 🙂 si bebe tv, acum duck tv, intr-adevar e ok. evident, cu masura

 9. >@Gabi: m-am prins de chestia asta cu prezentatorii şi emisiunile din bucătărie, ca să zic aşa. Când tăcea fi-mea, veneam repede să văd de ce, să ştiu pt data următoare când am nevoie să fac liniştită treabă prin casă. Aşa că am învăţat ce programe îi plac şi îmi fac de treabă în funcţie de ele :)) şi uite aşa am monitorizat ce-i place şi ce nu… Am observat că m-ai "pârât" Mairiei :))))… hoţomanco… pup dulce

 10. >@ Joe: bine ai venit pe la mine :)) Şi Alexia e ca hipnotizată când apare ursuleţul verde. Sinceră să fiu, mie îmi place de el, e haioşel. I-am pus muzică pt copii Alexiei, dar nu o interesează atât de tare ca genericele şi reclamele la care se bucură grupa mare… Oricum, avem tv la Alexia în cameră, dar nu-i dau drumul decât când sunt singură în cameră. Vreau să o învăţ aşa: eşti în sufragerie, te uiţi la tv, în dormitor… nani.

 11. >@Ella merci pt informaţii. Om vedea noi până la urmă cum facem cu postul pt copii. Am renunţat la Dolce pt că dau o poală de bani la ei şi sunt de… Cum e puţin nor, nu mai merge tv-ul. Pentru acelaşi nr de posturi la RCS dau cu 50% mai puţini bani, şi nu merge din joi în Paşti – am avut rcs înainte de dolce, de aceea zic asta.

 12. >@Daria bine ai venit! Alexia e terminată după reclamele cu Chivu (sper să nu devină o piţi care îşi ia un bărbat fotbalist :)) ), aia cu parizaki şi cu maximia. Şi tot aşa, stă nemişcată, nu clipeşte şi zici că a uitat să respire. Mereu îi zic: "Mami respiră, mami clipeşte". Lasă că şi Daria e un nume superb! Merci pt urări şi vă mai aşteptăm

 13. >@Maria: ooops, ne-ai prins!! Bine ai venit la noi! Smaranda are o scuză să facă aşa când apari tu la TV, dar Alexia? o fi ceva între voi două :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close