Jurnal de front din „Expediția Cartoon Network” Ep. 3

Am promis în episodul trecut  niște cai nărăvași, peisaje desprinse din filmul Heidi, incantații în pădure, lame blănoase, cameraman în copac și un producător care zboară cu umbrela. De toate astea am avut parte în ultima parte a Expediției Cartoon Network.

Caii nărăvași i-am întâlnit pe o pajiște. Dar nu una lină, întinsă ca-n palmă, cum m-aș fi așteptat. Practic, ca să nu-ți sucești picioarele trebuia să mergi pe o cărare șerpuită. Dacă o luai pe lângă, treaba ta, picioarele tale. Ei, și cum ne-am adunat noi pe bucățica aia de drum mai lin, doi cai absolut superbi și absolut uriași coborau în galop de duduia pământul. Dragii de ei au fost speriați de ceva anume. Cu niște mere și după ce s-au mai linștit, ”nărăvașii” s-au dovedit a fi niște lipicioși. Și pupăcioși. Eu m-am îndrăgostit de la primul pupic primit 😉

Nu la fel de pupăcios a fost Pedro negriciosul. După ce i-am dat să mănânce, după ce l-am periat, l-am pieptănat… el nu și nu. N-a vrut, dom-le să ne pupăm!

În schimb Mary… o lady, o delicată, o finuță. Ne-am înțeles bine, ca fetele, deh!

Cât despre peisajul din cea de-a doua zi de filmare, cu Adi Despot (Vița de vie) pe post de șef de trib și trei super-fete de la Goethe, ce să mai zic? M-am simțit ca-n filmul Heidi. Culmea, chiar întâmplător mi-am împletit cozile ca ale ei 🙂

Asta a fost priveliștea de la geamul camerei mele…

 

 

Mai multe imagini găsiți pe blogul Cătălinei, aici  și aici.

Despre fetele de la Goethe și Adi Despot țin neapărat să vă spun că mi-au plăcut LA NEBUNIE! De departe este echipa mea preferată din tot acest concurs pe care îl veți putea vedea la Cartoon Network în primăvară. De ce? Pentru că au format o echipă extraordinară și când nu au fost pornite camelele de filmat. Cele trei l-au cucerit nu doar pe Adi, ci și pe toți cei din echipă.

 

Andreea, bunăoară, a fost cea mai câștigată, căci a plecat acasă cu lecții gratuite de dans 😉

 

Când am spus că vă voi povesti despre un cameraman în copac și un producător care a încercat să zboare cu umbrela, nu am fabulat. Deloc. Paul este cel mai trăznit și cel mai haios cameraman pe care l-am cunoscut. Pentru cel mai bun cadru cu Giulia Anghelescu și echipa ei, Paul nu s-a temut să se tăvălească pe jos, printre furnici și alte gângănii sau să se urce în copac. Mai exact într-un brad.

Iar David, cel care a creat formatul original al show-ului ”Expediția Cartoon Network”, s-a jucat de-a doamna Mary Poppins. Cu o umbrelă care să-l ferească de razele arzătoare ale soarelui, David, care cred că are mai bine de 1.80m înălțime, a zis să încerce să sară în aer cu umbrela. Grațios, ca o lebădă, a sărit în sus câțiva… centimetri. Apoi a aterizat viu și nevătămat 😉 Iar noi ne-am distrat

Și dacă tot am pomenit de echipa Giuliei, nu pot să nu vorbesc și despre Roberta, o puștoaică extraordinară, care ne-a cucerit pe toți cu naturalețea ei. ”Are talent fata asta, clar!”, a tot afirmat Cătălina despre puștoaica blondă care ne-a cântat în pauza de filmare.

Treaba cu incantațiile am lăsat-o la final. Noi am făcut-o doar ca amuzament, nicidecum în serios. Pur și simplu a venit firesc, după ce eu, obosită moartă, m-am pus în fund în mijlocul drumului și am strigat: ”Eu nu mă mai mișc! Am nevoie să mă reîncarc”.

Apoi au venit fetele, Cătălina și Alexandra, și m-au ajutat.

 

 

Mulțumesc, fetelor… Sunteți tari. Cele mai tari 😉

Gata! Final de expediție. Următoarea postare: poze de turist la plimbare prin Bayrichzell, plus alte imagini și filmulețe din aer. La propriu din aer.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: