Jurnal de fapte bune

În România există peste 200.000 de copii cu performanțe la învățătură, arte sau sport. În lupta cu sărăcia, 97% dintre aceștia sunt forțați să abandoneze drumul către reușită.

Pentru toți acești copii cu potențial s-a dat startul campaniei Jurnal de fapte bune, susţinută de Asociația Pentru Familie şi de Caroli, în parteneriat cu Libertatea și Fundația Ringier. Prin acest program, 30 de copii talentați, dar fără posibilități materiale, vor fi susținuți pe durata unui an întreg cu burse lunare în valoare de 1.000 de lei.

Jurnal de fapte bune susține copiii talentați la sport, arte sau învățătură, al căror vis de a atinge succesul este blocat de neajunsurile financiare.

 Oricine poate înscrie un copil talentat la sport, arte sau învățătură, accesând platforma online a proiectului, jurnaldefaptebune.ro. În plus, cei care doresc să ofere sprijin suplimentar au la dispoziție mai multe variante de a se implica în program: prin promovarea unui caz precum și prin susținerea directă cu bani sau materiale necesare pregătirii.

Pentru a fi eligibile, cazurile înscrise trebuie să îndeplinească anumite criterii, cele mai importante fiind:

  • Vârsta maximă de 18 ani;
  • Dovada practicării activității și a rezultatelor obținute de copil în trecut în domeniile vizate de proiect: sport, arte (muzică, arte vizuale și artele spectacolului) și învățătură;
  • Situația materială a familiei. Copiii înscrişi trebuie să provină din familii în care venitul net/membru nu depăşeşte 700 de lei lunar.

Mai multe informaţii găsiţi AICI

„Principala noastră misiune este de a fi aproape de familiile din România, sprijinindu-le în greutățile întâmpinate zi de zi. De aceea am inițiat, cu sprijinul Caroli, Jurnal de fapte bune, un proiect care se dorește a fi un ajutor adus nu doar copiilor talentați, ci și famiilor si comunităților din care aceștia fac parte. ”, a declarat Laura Dușleag, Director Asociația Pentru Familie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: