Iupiiii! Motiv de bucurie: o nouă ”Cutiuţă muzicală”

Celebrul CD cu muzică pentru pitici, mai mari şi mai mici ( 😉 ) a ajuns la volumul cu  numărul 10! Azi am primit un comunicat care anunţă lansarea pe piaţă a acestuia. Fătă alte comnentarii, iată comunicatul:

Cutiuta Muzicala revine cu volumul 10!

Proiectul “Cutiuta Muzicala”, coordonat de Liliana Stefan si produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici, revine cu volumul 10! Copiii si parintii vor putea asculta atat melodii clasice din folclorul pentru copii, cat si piese noi.

cover finalNoua Cutiuta Muzicala contine 12 cantecele care ii poarta pe copii intr-o lume de poveste. Cele patru vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic sunt Andreea Marin, Elena Gheorghe, Horia Brenciu si Pavel Bartos. Andreea Marin a inregistrat piesele “Sapte gaste si-un gansac”, “Pastorita”, “Eu am zece degetele”, iar aceasta noua experienta a fost una extrem de placuta pentru vedeta.  “Cutiuta Muzicala este un dar pentru mine, pentru ca uneori inca ma simt copil si am nevoie de alint, dar va deveni si un ‘dar din dar’, pentru ca imi va face mare placere sa-i fac aceasta surpriza pe portativ fetitei mele”, a spus Andreea Marin. Si Horia Brenciu apare pe Cutiuta Muzicala 10! Artistul a inregistrat trei piese: “Prajitura”, “Cantec de leagan” si “O zi in care n-ai facut nimic”.

M-am tot intrebat care este calea cea mai rapida metoda prin care poti adormi un copil. Fara indoiala muzica este cea mai buna modalitate! Prin intermediul Cutiutei Muzicale, parintii au la dispozitie jumatate din formula secreta de adormit copiii. Eu vin cu cealata jumatate. Ei trebuie doar sa ii legene pe cei mici si sa puna cd-ul pe repeat! Sper ca toata lumea sa se bucure de acesta productie, atat cei care au 1 an, intocmai ca fiica mea, dar si cei care anul asta au implinit 83 de primaveri, precum venerabilul meu tata!””, a spus Horia Brenciu.

Elena Gheorghe a inregistrat piesele “Vine primavara”, “Culorile se cearta” si “Buna dimineata”. “Ma bucur ca am avut ocazia sa fac parte din acest proiect. A fost prima oara cand am inregistrat cantecele pentru copii, iar faptul ca sunt mamica m-a ajutat foarte mult”, a spus Elena Gheorghe.

Pavel Bartos a cantat si el trei piese vesele, dand viata unor povesti despre gascani, cocosi, pisici: “Un gascan mexican”, “Gaina si cocosul” si “Ghicitoarea”. “De cand s-au nascut fetitele mele, stiu sa imit din ce in ce mai bine sunetele multor animale. Niciodata nu m-am gandit ca pot materializa toata nebunia si ideile din mintea mea intr-un album precum ‘Cutiuta muzicala’”, a spus indragitul actor.

Cutiuta Muzicala 10 poate fi gasita in magazinele de specialitate si in hypermarketuri, la raionul de muzica.

1 Comments

  1. Sincer, mie asa mi s-a luat de cutiute… :)))
    Pe vremea cand le cautam eu, exista 1, 2, 3. Abia tarziu s-a lansat 4, si nu mi-a placut. In cele din urma au ajuns sa miorlaie si sa se repete, ca la a cincea nici nu m-am mai obosit sa ascult…
    Pentru mine, valoroase raman doar primele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close