Invitațiile Zurli ajung la…

Ooof! Că tare greu mi-a fost să aleg un singur câștigător al celor două invitații la spectacolul celor de la Zurli, ce va avea loc duminică. 31 mai, la Sala Palatului. După ce am citit, recitit, re-recitit, am scurtat lista la trei comentarii. Ei, și din acestea trei, zău dacă m-am putut decide!

Iată, în ordinea înscrierii în concurs, care au fost cele trei comentarii care mi-au plăcut:

R. este fascinat de gasca Zurli si indragostit de Fetita Zurli (a fost dragoste la prima vedere). Cu toate astea, n-a depasit bariera timiditatii si nu s-a dus sa vorbeasca cu ea sau macar sa faca o poza. Poate de data asta…. In schimb se bucura de fiecare spectacol si fiecare melodie a gastii.

ps: Noi nu vrem sa te impresionam, ci iti spunem adevarul si te rugam sa nu sufli o vorbulita Fetitei Zurli. Promiti? Zi: PROMIT! 😉

Am creat o mini-poezie cu titlurile melodiilor preferate ale fetitei mele. Cu siguranta sunt si preferatele altor copilasi si de aceea dedic poezia tuturor copiilor si nu doar fetitei mele, Iosephina. Va las acum cu Intaia data la Gasca Zurli!

Intaia data la Gasca Zurli!

Sunt o vie papusica
Si AM O CASUTA MICA
Uite-asa, asa, si-asa
Va invit pe toti in ea
Cu-O-NTREBARE-NTREBATORE:
Voi ajungeti pan’ la soare
Asa cum ajung cu degetele eu
Gasca Zurli cand ascult mereu?
Atunci v-astept intr-o rochita
Caci ARE MAMA O FETITA
La fel cum ZANA BUNA este
Cea mai frumoasa din poveste!
Eu NU MA DUC LA GRADINITA
Dar am deja o coronita
Caci NUMARATOAREA bine-am invatat
Si de CUCU-BAU nicicand nu m-am speriat!
De-aceea MI-O ZIS MAMA CA MI-O DA
Tot ce e mai bun in ea
Incredere, iubire si ANIMALE COLORATE,
Din suflet si materie cate putin din toate!
Acum imi spune: “DESCHIDE URECHEA BINE
Gasca Zurli ii cheama pe copii, pe tine
CATE UNUL PE CARARE, baietii si fetitele
Sa va implineasca tuturor DORINTELE
Cu un spectacol care va va bucura
Razand cu ei de TURA VURA!”
Sunt fericita ca in curand voi navali
Intaia data pe Gasca Zurli!

Iubesc Gasca Zurli si eu si fetita mea…. imi doresc sa vad spectacolul acesta din doua motive…. primul ca si-l doreste Andra si canta prin casa toata ziua melodiile lor…. cordeluta cu cornete e superfolosita ca doar ne place… si al doilea pt ca si eu ii iubesc…. cred ca o sa am toata viata suflet de copil si o sa traiesc in lumea copiilor… si de altfel ii iubesc asa de mult incat cantam si la gradi si la serbari „Am o casuta mica” si la masa si intre mese… ba ne si filmam sa vada parintii ce pasionati suntem (prietenii stiu de ce …. :D). Acum am la gradi o fetita care atat de tare o iubeste pe Fetita Zurli incat raspunde doar daca o strig ….Fetita Zurliiii…. la inceputul anului ca sa o fac sa ii placa la gradi i-am confectionat cordeluta cu cornete…. deci oricum ar fi eu traiesc si acasa si la serviciu cu ei…. merg cu sloganul… nici o zi fara Zurli…. traiesc cu ei si prin ei… daca as fi avut copilul mai mare sigur as fi facut parte din echipa lor…. am stat mult sa ma gandesc …. deci… merit…. ii iubesc indeajuns? Te-am convins ? Sa ma opresc sau sa mai povestesc…. romane fac.. si tot nu ma opresc… vreau la Tura Vura sa o pazesc sa termine de mancat banana… cu mine nu se pune stau langa ea pana papa tot….. ii zambesc … ii spun povesti… o determin eu cumva… scot toti asii din maneca si tot o determin…. deci imi doresc la Zurliiiii sufletul meu de copil si sufletul Andrei formeaza un suflet la patrat care isi doreste la spectacol… sa ma opresc sau sa mai scriu???

Pentru că mi-a fost greu să mă decid căreia dintre cele trei să îi dau invitațiile, am apelat la varianta ”sună un prieten”. Mă rog, am adaptat-o puțin. Am cerut ajutorul celor care urmăresc pagina de Facebook a blogului. Și s-a decis: cel de-al treilea comentariu a câștigat!

Cristina Coitoru, ne vedem la Zurli! Te rog să îmi trimiți URGEEENT un e-mail cu seria și numărul de buletin, pentru a le transmite celor de la Zurli. Cu buletinul în mână și cu ceva minute mai devreme de ora începerii spectacolului (adică pe la un 10.45)  mergi la intrare la Sala Palatului, acolo unde sunt listele cu câștigătorii concursurilor Zurli. Te vor căuta pe listă, vei primi invitațiile, apoi… DISTRACȚIEEE!

3 Comments

  1. Multumesc muuult! Sunt tare, tare fericita! Imi doream din tot sufletul sa duc copilul la acest spectacol. Ca sa o citez pe Fetita Zurli… pupici cu sclipici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close