Invitații la teatru pentru 5 dintre voi

În această sâmbătă, adică pe 29 noiembrie, vreau să vă trimit la teatru. O piesă interactivă cu titlul ”Cum ne pregătim de Moș Nicolae?” ce se va juca la Sarida Kids Club (aici harta). Am 5 invitații pe care vi le dau cu drag.

Pentru că timpul este scurt, nu mai trag la sorți, ci le voi oferi după sistemul ”primul venit primul servit”. Deci, grăbiți-vă! Primesc câte o invitație de persoană primii cinci cititori care lasă un comentariu la această postare și îmi povestesc cum se pregătesc ei și copiii lor de venirea celor doi Moși, Nicolae și Crăciun. Vă rog să vă înregistrați cu numele din buletin, nu cu pseudonim sau alt ID. Pe o invitație pot intra un adult și un copil la piesa ce se va juca la Sarida Kids Club. Dacă gașca e mai mare, ceilalți vor achita prețul unui bilet de intrare, adică 15 lei. Banii vor fi donați proiectului ”Cutia de pantofi”. După ce lăsați comentariul aici, la fel de repede, vă rog să îmi trimiteți  pe e-mail (cristina.ologeanu@gmail.com) un mesaj cu subiectul ”Invitații Sarida” și să îmi lăsați numele din buletin și numărul de telefon.

Cum ne pregatim de sarbatori si de venirea lui Mos Nicolae?
Spiridusii Sarida au pregatit o piesa de teatru interactiva prin care ii ajuta pe copii sa inteleaga ce inseamna sa fii responsabil, ce inseamna sa daruiesti, dar si sa primesti.
Pentru ca primul care ne viziteaza este Mos Nicolae, acestia ii vor invata cum sa pregateasca ghetutele si vor afla daca au fost cuminti tot anul.
Sarida a deschis, incepand cu luna noiembrie, un spatiu de evenimente unde vor rula piese de teatru, spectacole de magie, spectacole de umbre, spectacole de baloane, jocuri de lasere, avand ca scop dezvoltarea cognitiva si emotionala a copiilor. Este important ca parintii sa stie ca, prin participarea inca de la varste fragede a copiilor la astfel de evenimente, receptivitatea catre nou, spiritul social si exprimarea libera sunt imbunatatite.
Va asteptam in fiecare sambata la SARIDA!

14 Comments

 1. Participam, chiar ma gandeam ce sa facem in weekendul acesta prelungit.
  Multumim de concurs

 2. Momentan facem felicitari de Craciun, liste pentru Mosi si strangem hainute si jucarii sa le impartim cu dna educatoare unui grup defavorizat. In curand vom impodobi si bradutul ca sa ne bucuram cat mai mult de atmosfera

 3. Ca in fiecare an, pregatirile pentru venirea lui Mos Nicolae si Mos Craciun incep cam de prin octombrie, avand in vedere ca Diana este la gradinita si serbarea este programata pentru 16 decembrie. Invatam poezii, cantecele, pregatim cu doamna dansuri noi. Anul acesta avem o surpriza pentru Mos Craciun, pentru ca ii vom recita o poezioara in limba engleza si ii vom canta un cantecel in limba germana.

 4. Pentru Mos Nicolae pregatim ghetutele, invatam sa fim ordonati pentru a-l astepta cum se cuvine pe Mos Nicolae.
  Pentru Mos Craciun trebuie sa fim si mai cuminti pentru ca spiridusii lui muncesc de zor pentru a pregati cele mai frumoase cadouri pentru cei mai cuminti copii.

 5. Pentru Mos Nicolae o sa pregatim impreuna cizmulitele pentru cadouri, iar pentru Mos Craciun deja am inceput sa pregatim scrisoarea in care o sa scriem zecile de cadouri pe care ni le dorim.

 6. Deocamdata ne pregatim de cei 2 mosi prin discutii si planuri. Pana la concretizarea lor, mai e, desi timpul ne cam preseaza :)) Te puup!

 7. Senq 🙂 Nu stiam daca sa anunt sau nu copilul 🙂 Voi veniti?

 8. si eu sper sa-mi mobilizez familia caci singura nu prea stiu cu ce sa ajung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close