”Intamplari din lumea povestilor”, un nou show marca Zurli

Am promis că revin cu amănunte legate de mega show-ul marca Zurli. ”Un spectacol cum n-a văzut America”, după cum zicea chiar ”mama Zurli”, adică Mirela Retegan, la o postare de pe Facebook. ”Întâmplări din Lumea Poveştilor” va avea premiera la 30 martie, la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală şi sunt convinsă că va fi ceva pe cinste, aşa cum a fost şi ”Tiribam Tiribum”. Mai multe informaţii găsiţi în comunicatul de mai jos:

Gaşca ZURLI prezintă în premieră naţională spectacolul

ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEȘTILOR

de Mirela Retegan

Duminică, 30 martie, ora 11.00, Palatul Național al Copiilor

           

            GAȘCA ZURLI, cea mai iubită trupă pentru copii din România, prezintă un nou spectacol original. ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEȘTILOR  este un spectacol în același stil “zurli”:  interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.

            Povestea este o lecție despre prietenie și despre ce înseamnă să îți respecți promisiunile făcute.

Fetiței  Zurli ii place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze. Fetița începe să caute tot felul de șiretlicuri, care sa o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de dificilă. În ajutor îi vin Lupul și Motanul, care o învață cum să ascundă adevărul și o păcălesc.

Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yupi o ajută pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră și îi arată ce plăcută poate fi această activitate, atunci când ai prietenii aproape și faci ceva din tot sufletul.

Spectacolul este simplu şi usor de înţeles pentru  copii, cântecele sunt vesele și ușor de fredonat, coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți, iar mesajele vor fi cu ușurință reținute și aplicate.

Scenariul original și textele cântecelor Mirela Retegan

Cântece orchestrate, compuse şi produse de Cornel Sorian

Distributia: Vero Caliman– Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Gabi Plopan – Zâna Bună, Răzvan Marina – Truli, Marius Petrescu – Zdrăngănel, Alex Tcaci– Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

            Bilete s-au pus în vânzare la casieria PALATULUI NAȚIONAL AL COPIILOR   si on-line pe www.eventim.ro

            Biletele se pot cumpăra şi la spectacolele  de  la Puzzle Café (Calea Victoriei 155, bloc D1) în intervalul orar 10.00-12.00.

Informatii la tel: 0728.295.872.
Costul unui bilet este de 40 lei de persoană.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close