Infinit pentru mama

Acesta este titlul unei campanii demarate de echipa de la Observator, Antena1. O campanie care mi-a adus lacrimi pe obraji. E primul an fără mama… e primul an în care nu mai am cui să îi spun ”La mulţi ani, mama! Îţi mulţumesc pentru cum m-ai crescut”. Am plâns pe 28 februarie, de ziua ei, plâng şi acum, de 8 martie. Probabil o voi mai face mult timp de acum încolo. Mi-e dor de EA, al naibii de dor! Era echilibrul meu, era oaza mea de linişte, de energie pozitivă, de regăsire, de iubire, era mama, cea lângă care era suficient să stau pentru a mă reîncărca.

Dar voi, cei care le mai aveţi aici, printre noi, cei vii, puteţi să le spuneţi ”La mulţi ani!”, puteţi să faceţi un mic gest care să le bucure sufletele, puteţi să le daţi un sărut pe obraz şi cred că s-ar bucra şi emoţiona deopotrivă dacă aţi scrie numele lor pe cea mai lungă scrisoare pentru mama, scrisoare pe care cei de la Antena 1 vor să o facă de 8 martie.

Detalii aveţi în comunicatul de mai jos:

”Observatorul scrie cea mai lunga scrisoare pentru mamele din Romania

 Anul acesta de 8 Martie Observatorul Antenei 1 continuă campania “Infinit pentru mama”. Pentru o singură persoană din lume suntem copii indiferent de vârstă. De Ziua Femeii, Observator îşi propune să dedice mamelor din România cea mai lungă scrisoare. Proiectul se va desfăşura în peste 40 de şcoli din Capitală, unde elevii vor scrie sau vor desena câteva gânduri pentru mamele lor. Duminică, 8 martie, începând cu ora 11:00, toate scrisorile vor fi reunite în curtea Colegiului Naţional “I.L Caragiale”. Cu ocazia acestui eveniment, copiii vor adopta o “Proclamaţie pentru Mama”, în care vor susţine drepturile femeilor/mamelor, dar şi dreptul lor la educaţie. Proclamaţia va fi concepută, redactată şi votată de elevii participanţi la acest eveniment.

Cea mai lungă scrisoare pentru mamele din România va putea fi redactată şi în on-line. Utilizatorii de Facebook pot posta o fotografie sau un mesaj pentru mamele lor folosind haştagul #infinitpentrumama. Toate aceste postări vor fi imprimate şi adăugate celei mai lungi scrisori pentru mame”

2 Comments

  1. intotdeauna am crezut ca mama va trai vesnic’puternica,fragila,mereu acolo unde trebuia,ea se bucura si de umilul meu gest de ai saruta mainile ei muncite,dar sti asa se intimpla mereu cand sunt in viata nu iti dai seama niciodata de ce se intimpla sunt 7ani de cand nu mai esti langa mine mama dar sper ca ma auzi in fiecare zi cand iti spun ca te iubesc.la multi ani mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close