Îndeletniciri casnice

Săptămâna trecută a fost un adevărat calvar. Mai mult pentru Alexia decât pentru noi. Şi asta pentru că s-a chinuit de mama focului din cauza unui canin şi a unei măsele. Practic, bietul copil urla de durere, de parcă o încingeai cu fierul. Dacă apuca să doarmă liniştită 2-3 ore, că iar se trezea plângând şi ţipând. Nici ziua, nici noaptea nu era linişte. Asta a fost două zile. Până când şi-a făcut Nurofenul efectul.

Şi, ca să-i mai alinăm suferinţa, am zis să uităm că suntem în plin proces de renunţare la didi (suzetă), aşa că am lăsat-o să molfăie în neştire acest accesoriu aducător de linişte în casă. Şi am mai făcut ceva… am lăsat-o să-şi facă de cap. Cum fata mamii e o hărnicuţă desăvârşită, Alexia şi-a găsit liniştea făcându-se utilă în casă:

 

Dacă vă întrebaţi de ce are cizme în picioare, ei bine, Alexia tocmai le primise de la vărul meu şi, timp de o săptămână, le-a tot probat. A vrut, chiar, să facă baie cu ele şi să le ia în pat la nani…

6 Comments

  1. super. o sa ai mare ajutor mai tarziu. cizmele sunt super. baiatul meu cand ii place o jucarie sau haina doarme cu ele cateva nopti si are 4 ani si 6 luni.

  2. Vai ce bucatarie mare avem… e ceva de dat cu mopul pe acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close