INCREDIBIL: un copil a fost văzut mâncând toate legumele din farfurie…

… asta mi-a sărit în ochi când am primit un pliant de la canalul Disney România. Dacă stau bine să mă gândesc, titlul acesta ni s-ar potrivi de minune, doar cu o mică modificare: în loc de cuvântul legume, să trecem fructe. Asta pentru că fii-mea refuză să pape fructe, indiferent sub ce formă i le prezint. Dar asta e altă mâncare de peşte. Acum vreau să vă vorbesc despre noul serial pentru copii, care va debuta la Disney pe 10 noiembrie, de la ora 10.30. Cum noi suntem fani Disney, în special Disney jr, nu vom rata acest serial. Ah, vă tot aburesc aici cu noul serial, dar nu v-am spus cum se numeşte: “Ciudăţenii”. Aşa îi zice.

Iată şi câteva date:

Umorul excentric din Ciudăţeni a captivat deja audienţele din SUA, ocupând prima poziţie în topul programelor de desene animate din intervalul său orar, în rândul copiilor între 2-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani.

A atras 3,55 milioane de telespectatori în total şi, cu siguranţă, va lua cu asalt şi România. Cu invitaţi speciali din rândul vedetelor, cum ar fi Coolio şi Larry King, serialul prezintă experienţele aventurierului înnăscut, Dipper şi optimistei pline de energie, Mabel, în timp ce se luptă cu misterele iminente care pândesc în noul lor oraş, Ciudăţeni. Când cei doi fraţi gemeni descoperă un jurnal secret, încep să observe particularităţile oraşului şi, aflându-se amândoi într-o situaţie fără scăpare în micuţul orăşel izolat, îşi dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a investiga secretele locale.

Rezumat: În această comedie animată de aventuri pline de mister, gemenii Dipper şi Mabel sunt trimişi să îşi petreacă vacanţa de vară cu unchiul lor. La sosire, unchiul, cunoscut şi sub numele de Marele Unchi Stan, le solicită ajutorul fraţilor pentru a conduce The Mystery Shack (Cabana Misterelor), o capcană pentru turişti al cărei proprietar este şi unde clienţii plătesc preţuri exorbitante. În timp ce Dipper are dificultăţi în a se obişnui cu noul mediu, pe Mabel optimismul energizant o ajută în căutarea dragostei adevărate. Când Dipper descoperă un jurnal secret, îşi dă seama că a găsit cheia tuturor secretelor misterioase ale oraşului, iar fratele şi sora realizează curând că au nevoie unul de celălalt pentru a se descurca în acest loc nefamiliar. Între timp, când nu este ocupat să facă un ban rapid de pe urma clienţilor săi nebănuitori, Marele Unchi Stan îşi păstrează propriul secret care ar putea deţine cheia misterelor din Ciudăţeni.

Distribuţie voci: Jason Ritter în rolul lui Dipper Pines
Kristen Schaal în rolul lui Mabel Pines
Alex Hirsch în rolul Unchiului Stan aka “Grunkle Stan” şi Soos
Linda Cardellini în rolul lui Wendy

Roluri secundare: Will Forte în rolul lui Tyler, motociclistul cel drăguţ
Jennifer Coolidge în rolul lui Lazy Susan
Stephen Root în rolul lui Bud
Gregg Turkington în rolul lui Toby Determined
Kevin Michael Richardson în rolul lui Sheriff Blubs
Keith Ferguson în rolul lui Deputy Durland
Thurop Van Orman în rolul lui ‘Lil Gideon

Invitaţi: Coolio în rolul lui Wax Coolio
Larry King în rolul lui Wax Larry
John Oliver în rolul lui Sherlock Holmes

5 Comments

    1. 😉 Alexia nu-şi mai ia ochiii de la Disney jr. Practic, aşa o trezim dimineaţa: dăm tv-ul tare şi ea sare din pat: “Michiiiiiiiii!”

  1. si erika e fascinata de disney jr., mai bine zis hipnotizata, pentru ca ar sta de dimineata pana seara, fara intrerupere…asta daca ar fii dupa ea. nu mai vede si nu mai aude nimic inafara de ele. voi cat timp tineti copii in fata tv la desene? eu regret ca am obisnuit-o si acum cu greu mai scap de ea. are 1 si 9 luni prinde telecomanda , aprinde tv si cere desene.

    1. Pe la 1 anişor, şi Alexia, cum se trezea, ţipa la mine arătând la televizor. Dar, de când ne-am mutat am decis: fără tv în camera ei. Acum nu mai e aşa disperată. Având în vedere că de la 7 dimineaţa la 6 seara e la creşă, nu putem spune că stă mult la tv. O oră în cursul săptămânii, Iar în weekend, per total, vreo 4 ore pe zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close