Încă un duşman al colicilor

Noi am scăpat de muuuultă vreme de colici. Însă ştiu că printre voi mai sunt mămici care dau din colţ în colţ că nu mai ştiu ce să facă să  le calmeze colicile puilor. Mă gândesc că merită să vă aruncaţi o privire pe comunicatul de mai jos, pe care mi l-au trimis cei de la Alinan (gamă aparţinând  FITERMAN PHARMA). Poate una dintre cele două variante vă face cu ochiul.

Colicile – primele dureri ale bebelușului

Ești proaspăt mămică, iar bebelușul tău nu se mai oprește din plâns? Este irascibil, își strânge genunchii la piept și are un somn agitat?

AlinanNu este momentul să intri în panică,  fii sigură că tu, nu ai făcut nimic greșit! Este perioada colicilor, prin care trec 80% dintre bebeluși, după prima săptămână de viață. Principala cauză de apariție a colicilor este digestia incompletă, datorată imaturității aparatului digestiv al bebelușului tău.

Deși toate prietenele te-au avertizat în legătură cu colicile, că fiecare copil și părinte trec prin această perioadă chinuitoare, nu ai crezut niciodată că va fi chiar așa: nopți nedormite și legănat în brațe prin toată casa.

Fiecare copil este diferit, la fel și intensitatea durerii resimțite. Câteva lucruri simple te vor ajuta pe tine și pe bebeluș să treceți mai ușor peste această perioadă:

* puneți o compresă  caldă pe abdomenul sugarului;

* balansați bebelușul într-un scaun special sau într-un leagăn;

* faceți micuțului o baie cu apă călduță;

*  mangâiați-l blând pe burtică.

Aceste acțiuni pot calma pe moment durerea bebelușului, dar pentru a preveni și alina eficient colicii, am creat Alinan® Happy Drink. Cu o compoziție naturală și unică: mușețel, melisă și ulei de anason, alină colicile bebelușilor hrăniţi cu biberonul. Mușețelul și melisa au proprietăți antispastice, calmând spasmele gastrice și intestinale, iar anasonul stelat cu proprietățile lui digestive și carminative, împiedică fermentația și ajută bebelușul să elimine gazele. Astfel, se va liniști și va adormi mult mai ușor.

Pentru bebelușii care sunt alăptați la sân, am creat special, Alinan® baby soluție ce are în compoziție extracte naturale din tei, melisă și mușețel. Înainte de alăptare, picăturile sunt puse pe sânul mamei, iar  bebelușul le primește în mod natural.

Acum cu Alinan® Happy Drink bebelușul tău este fericit, iar tu te poți bucura în liniște de momentele petrecute alături de el!

Detalii despre campaniile existente se găsesc pe www.alinan.ro.

Facebook https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman

2 Comments

  1. Mi-ai adus aminte de perioada aceea..noi foloseam un siropel de la Himalaya cred, nu aveam asa multe alternative…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: