Încă un concurs

Dragele mele, drage,

staţi pe aproape fiindcă nu ştiţi ce pierdeţi – vorba lui Dan Diaconescu în direct, în reluare şi înregistrat.

Zilele acestea voi da startul unui nou concurs cu… 25 de premii!!!! De data aceasta nu trebuie să trimiteţi poze. Va fi ceva extrem de simplu şi va funcţiona pe sistemul primul venit, primul servit. Adică, primele 25 de persoane care vor posta un comentariu la articolul pe care îl voi indica eu, vor intra în posesia premiului. Pentru asta, atunci când postaţi comentariul, să completaţi câmpul în care trebuie să precizaţi adresa de e-mail. Aceasta NU va fi afişată pe blog, dar mă va ajuta pe mine să iau legătura cu voi pentru a-mi da datele din buletin, pentru a le transmite sponsorului concursului. Chiar nu trebuie să introduceţi adresa de e-mail în cadrul omentariului. Aşadar, fiţi pe fază pentru concursul nr 2… Ah, şi ceva fff important: el se adresează mămicilor din Bucureşti sau din împrejurimi!

11 Comments

    1. Bea, mai bine, vă mutaţi şi fizic. Punem mână de la mână, cumpărăm un bloc micuţ şi ne mutăm toate acolo… să vezi distracţie şi chiţăială…

  1. prima parte imi place deocamdata…aia cu Bucurestiul nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  2. La concursul asta particip si eu. Doar sa fiu pe faza cu comentariul 🙂

  3. Hmmm, si daca suntem din Bucuresti, dar momentan mai stam si prin alte parti si suntem mai mult in vizita pentru controlul lunar in capitala, merge?

    1. Deea, acum după ce ai văzut despre ce e vorba, înţelegi de ce pentru Bucureşti? Dacă te tentează, te poţi băga, că esti relativ aproape de Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: