În vizită la fabrica de pâine

Dacă vreţi să le arătaţi copiilor cum de face pâinea, nu e nevoie să căutaţi pe Youtube un documentar sau vreun filmuleţ. Puteţi vedea chiar live cum se face nu doar pâinea, ci şi alte produse de panificaţie care ies pe poarta fabricii Vel Pitar. Marţi, 16 iulie, Sarida Kids Club organizează o ”excursie” la celebra fabrică de pâine, situată în sectorul 4 al Capitalei. Vizita face parte din programul Şcoala de Vară – “În jurul lumii” .

 

Data excursiei: marţi, 16 iulie 2013

Ora de întâlnire: 9:30

Ora plecare: 9:45

Îmbarcarea se face la sediul Sarida Kids Club, Strada Crişul Alb, nr. 9-13, sector 4, Bucureşti. Aveţi aici  harta.

Preţ: copiii înscrişi la Şcoala de Vară în Săptămâna Prieteniei participă GRATUIT, iar ce NEÎNSCRIŞI plătesc doar 10 lei. Transportul este inclus în preţ.

Părinţii interesaţi să-şi înscrie copiii sunt rugaţi să rezerve un loc până luni, 15 iulie la numărul de telefon 0726.528.844 sau pe e-mail saridaclub@yahoo.com.

1 Comments

  1. Fiecare şcoală de vară îţi propune cele mai interesante activităţi, cele mai bune dotări, profesori, rezultate. Pe care s-o alegi? Aşa că, de vreo două săptămâni încoace tot cerem informaţii la diferite şcoli de vară din capitală. Cele mai multe mail-uri nu au cuprins mai multe informaţii decât erau deja pe site-uri, pliante, reclame. Cuvânt cu cuvânt, chiar. Sau fără nicio legătură cu profilul băieţelului nostru. Datele noastre au fost: băiat, 4 ani, pasionat de bucătărie şi dans. Unii îmi recomandau lecţii de călărie, deşi chiar ei spuneau, mai sus, că au personal specializat care se ocupă doar de copiii peste 8 ani. Alţii îmi propuneau ore de recapitulare a materiei scolare, dar şi cursuri de sah… O ofertă personalizată am primit de la Sarida Kids Club, o şcoală de vară care propune mai multe activităţi, grupate pe săptămâni. Părerea mea este că fiecare copil e unic şi asta pare a fi şi părerea celor de la Sarida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close