În vizită la beauty salon

Până acum i-am tăiat eu bretonul Alexiei. Dar am zis că e destul de domnişorică şi nu mai e cazul să se lase pe mâna mea de nepricepută. Aşa că am dus-o la un beauty salon pentru pici. La cel din faţa sediului PRO TV (nu mai ţin minte exact cum îi spune). Am plecat cu inima cât un purice, neştiind dacă pitica va sta sau nu cuminte, dacă se va lăsa tunsă cap-coadă, sau, după primul smoc tăiat, va urla ca din gură de şarpe. Din nou Alexia ne-a suprins. I-a plăcut, deci nu a plâns şi nu a vrut să o ia la fugă. De stat, nu prea a stat nemişcată, căci tot întorcea capul după coafeză, iar când prindea femeia părul în mână şi-l fixa pentru tuns, Alexia schimba poziţia capului. 😉 N-a vrut să o aşezăm în maşinuţă, ori pe motocicletă. Aşa că mami s-a aşezat pe scaun şi a luat fata în braţe, la indicaţiile coafezei.

Cum nu există vizită la coafor fără socializare cu angajatele, şi Alexia mea, după câteva minute, s-a dat la vorbă. Ba chiar a început să dea lucruri din casă, spre amuzamentul nostru. Deocamdată…

Tude şi aici, te iog!

Deşi am ajuns la închiderea programului, doamna a fost drăguţă şi răbdătoare cu maimuţica mea agitată. Însă, la capitolul calitate, nu prea am fost mulţumită. A ieşit cam strâmbă tunsoarea, aşa că a trebuit să îi mai tai eu acasă câteva smocuri din breton, care îi intrau în ochişori. Oricum, la cât a mişcat Alexia capul, nu a ieşit chiar rea tunsoarea. După un coafat la perie, arăta mai frumos. Toată distracţia ne-a costat, cu tot cu “atenţie”, 35 de lei. Data viitoare când o voi tunde, voi încerca să nimeresc pe tura tipei tinere, poate ea are mâna mai bună.

Rezultatul final, înante de a mai îndrepta eu bretonul

Apropo, ştiţi vreun salon de tuns copiii în zona Piaţa Sudului-Unirii, unde preţurile să nu fie piperate ca la Ciufolici?

8 Comments

 1. Eu nu stiu niciunul in zona asta, dar ce-i drept, nici n-am tuns-o la salon pana acum. La Ciufolici n-as duce-o, mi se pare scump, ridicola faza cu taxa pe programare si mult marketing pentru nimic.

  1. La Ciufolici e deja exagerat. dar cred că au scorurile alea pentru că vor doar clientelă cu posibilităţi, nu oameni de rând ca noi

 2. eu problema asta am rezolvat-o altfel… nu am tuns-o niciodata. prima data a fost pe la 4 ani jumate, cand ma intelegeam cu ea si i-am tuns varfurile, s-o mai indrept. si apoi pe la 6 ani iar.

  cu baiatul a fost cosmarul vietii, pana am gasit la frizeria din cartier din colt o tipa foarte simpatica si o masina extrem de silentioasa. a indragit-o imediat si vreo doi ani cat a lucrat acolo, numai asa l-am tuns. din fericire intre timp a crescut, si nu mai e cazul sa ne si placa frizerul. rezolvam “in house” cu o masina normala de tuns, de vreo 3-4 ori pe an.

  1. a trebuit să o tund din 2 motive: nu voia părul prins şi nu am lăsat-o să îi intre în ochi, iaa al doilea motiv e că i s-au tocit vârfurile.

 3. Noi avem o coafeza care ne tunde pe amandoua…Bia e indragostita de ea, tunsul e ieftin si rezultatul fff bun. Coaforul este in zona Dristor. 🙂
  Vbim la telefon daca vrei sa incerci 🙂

 4. La Cultural, la noi in Berceni. Goa Salon, 12 lei Luca, 18 lei mami. Noi ne tundem mereu “la pachet” 🙂 Suntem extrem de multumiti, il recomand cu caldura pe Cosmin Boboc, hair-stylistul salonului. P.S. Este si stylistul preferat al Vicai a lu’ Pitzi 😉
  Mai este un salon langa scoala de soferi Teo de pe Oltenitei unde stiu ca tund si bebelaci, insa nu stiu scorurile, dar fiind de cartier presupun ca e rezonabil 🙂

  1. Merci, Alina. Nu-mi vine să cred că am un salon pt pici chiar lângă mine 😉 De fapt, rar merg în partea aceea a şoselei Olteniţei. O să dau o fugă să văd ce şi cum. Mulţam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: