În tabără cu Daniela Nane (pentru copii între 8-14 ani)

Zilele acestea am aflat că actriţa Daniela Nane, împreună cu un psihopedagog şi un fotograf, organizează tabere pentru copii. Cum eu am o slăbiciune pentru Daniela, am intrat pe site-ul ei să văd ce şi cum.

sursa foto: http://www.danielanane.ro/

De ce am această slăbicune pentru ea? Pentru că, în cele câteva ocazii în care, datorită profesiei mele, m-am întâlnit cu ea,  m-a uimit prin felul său de a fi. Şi, credeţi-mă, în acea perioadă Daniela era una dintre cele mai vânate vedete de publicaţiile de la vremea respectivă, şi asta pentru că o poză sau un titlu cu Daniela Nane vindea la greu. Dar asta a fost înaintea “erei piţipoancelor” şi a tabloidelor. O admir pentru că a fost dintotdeauna discretă, amabilă şi, deşi am fost foarte stângace în cele câteva interviuri pe care i le-am luat, nu s-a supărat şi nici nu m-a privit de sus, cum mi s-a întâmplat cu alte vedete, chiar mai slab cotate decât Daniela. Dar, mă rog, astea sunt chestii de bucătărie jurnalistică.

Acum să revenim la ziua de azi şi la workshop-urile Danielei. Aici am găsit următoarele informaţii:

“Daniela Nane, alaturi de Gina Gherasim (psihopedagog) si Katerina Nedelcu (fotograf), va invita in cele mai frumoase tabere si excursii, care vor deveni amintiri de neuitat pentru copii:
Perioada: 25- 27 iunie 2011
Atelier de arta peisajului ( actorie si fotografie), Zarnesti- Brasov , 550 RON(pretul include transport, cazare, 3 mese/ zi, gustari, apa, dezvoltare personala prin metode teatrale, curs de fotografie, excursii și drumetii, intrare la obiective turistice: Rezervatia naturala Piatra Craiului, Cetatea Rasnov, Rezervatia de ursi, Pestera Colti, etc).
Perioada: 29 iunie – 4 iulie 2011
La Vulcanii noroiosi (atelier de fotografie, sculptura si pictura), Magura- Buzau – 900 RON (pretul include transport, cazare, 3 mese/ zi, gustari, apa, curs de fotografie, atelier de pictura, atelier de sculptură, exercitii de dezvoltare personală, excursii și drumetii, intrare la obiective turistice: Barajul Siriu, Cascada Casoca, Muzeul Chihlimbarului, Asezari rupestre, Tabara de sculptura, Manastirea Ciolanu).
Perioada: 11 iulie – 15 iulie 2011
La Gura Portitei (atelier de arta dramatica și fotografie), Delta Dunării – 900 RON (pretul include transport, cazare, 3 mese/ zi, gustari, apa, curs de teatru, curs de fotografie, exercitii de dezvoltare personală, croaziera pe Dunare, inchiriere echipament de pescuit, intrare la obiective turistice).
Perioada: 25 iulie – 4 august 2011
Tabara la Salina (dezvoltare personala, teatru si fotografie), Gura Humorului, 2200 RON (pretul include transport, cazare, 3 mese/ zi, gustari, apa, curs de teatru, curs de fotografie, exercitii de dezvoltare personală, excursii și drumetii, intrare zilnic pentru aerosoli la salina si la piscina cu apa sarata, olarit la Atelierul de ceramica neagra, intrare la obiective turistice: Cetatea Sucevei, Rezervatia geologica, Muzeul Humulesti, Cetatea Neamtului, Manastiri celebre ale Bucovinei, etc)
Perioada: 12 – 22 august 2011
Tabara la Padis (arta dramatica si fotografie), Muntii Apuseni – 2100 RON ,
(pretul include transport, cazare, 3 mese/ zi, gustari, apa, curs de teatru, curs de fotografie, curs de echitație, exercitii de dezvoltare personală, excursii și drumetii: Cetățile Ponorului, Ghetarul Scarisoara, Pestera Ursilor, Ghetarul Focul Viu, etc, intrare la obiective turistice)”.

Pentru a primi programul detaliat al excursiei sau taberei care v-ar interesa, fie  puteţi completa formularul de înscriere de pe www.danielanane.ro, fie trimiteţi un e-mail la info@danielanane.ro.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: