Ia-ţi invitaţia la o lecţie GRATUITĂ de înot

În urmă cu o lună am fost cu Alexia la Acvatic Bebe Club pentru o lecţie gratuită de înot pentru piticanie. Am fost extrem de încântate. Amândouă. Cei de la acest club sunt foarte amabili şi m-am gândit că merită să fac tot posibilul să vă ofer şi vouă şansa să vă convingeţi pe pielea voastră, şi a copilului/copiilor, evident, cât de fun este acolo. Despre acest club am povestit detaliat aici. Iar dacă vreţi să vă convingeţi că nu am exagerat cu nimic, atunci aţi face bine să daţi curs invitaţiei de mai jos, lansată de Acvatic Bebe Club şi Blogul mamei începătoare. Eu vă spun cu mâna pe inimă că merită vizita! Enjoy!


În traducere:

– Cei care vizitează blogul în perioada 24 mai-31 iulie 2013 pot beneficia de o ŞEDINŢĂ GRATUITĂ de înot pentru copil la Acvatic Bebe Club.

– Pentru a vă programa, sunaţi la 0742/745.367 spuneţi că vreţi să faceţi o programare pentru o lecţie gratuită de înot pe care aţi câştigat-o pe Blogul mamei începătoare. Şi, ca să atestaţi acest lucru, trebuie să spuneţi codul din imaginea de sus, adică #BGM11123

– Când veţi face programarea, veţi primi informaţiile necesare: ce adfeverinţe trebuie să aduceţi când veniţi la Club, ce echipament vă trebuie

1 Comments

  1. Multumim, dar pacat ca nu putem beneficia si noi de aceasta oferta ci doar copii sub 3 ani! Micuta mea are 5 ani si am aflat de curand ca are probleme cu coloana vertebrala si ne-au recomandat sa o dam la cursuri de inot.Am citit articolul despre Acvatic Bebe Club, arata super si m-am convins de conditiile de acolo.
    Insa pentru noi este foarte departe dar lasand acest inconvenient, mai este unul…cel al pretului cam ridicat pt bugetul nostru. (un sigur salariu si acela de bugetar).

    Felicitari pentru initiativa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close