Ia-ţi invitaţia la Baby Expo, ediţia de iarnă

Aşa cum v-am obişnuit, înainte de deschiderea târgului Baby Expo, împreună cu organizatorii acestuia, Blogul mamei începătoare vă oferă 50 de invitaţii la acest târg. Şi, cum ştiu că multe dintre voi vin însoţite la Baby Expo, am zis să oferim câte două invitaţii pentru fiecare câştigător. Deci, avem 50 de invitaţii per total, şi, făcând un simplu calcul, rezultă că la acest  giveaway/concurs, vor fi 25 de norocoase care vor primi câte două invitaţii de căciulă.

Dar, până să vă spun ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia lor, iată câteva informaţii utile:

– Ediţia 37 – de iarnă – a târgului Baby Expo se desfăşoară în zilele de 22, 23, 24 şi 25 noiembrie, la Sala Polivalentă din Capitală
-La târg puteţi merge între orele 10.00-19.00, doar în ultima zi, duminică 25 noiembrie, programul e mai scurt: 10.00-16.00
-Mai mute informaţii despre expozanţi, concursuri, sponsori puteţi afla accesând siteul târgului Babyexpo.ro

Iar acum… REGULAMENT concurs:

Vă invit să-l citiţi cu atenţie şi să-l urmaţi întocmai!

Perioada de desfăşurare:

Consursul se desfăşoară în perioada 1-17 noiembrie 2012. Înscrierile se vor încheia pe 17 noiembrie, ora 00.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 18 noiembrie 2012

Premii:

Per total se oferă 50 de invitaţii la Baby Expo, care se va desfăşura în zilele de 22, 23, 24 şi 25 noiembrie 2012 la Sala Polivalentă din Capitală.

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora:

Se vor alege 25 de câştigători care vor primi câte 2 (două) invitaţii. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul random.org

Condiţii de participare/Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Pasul1: daţi share pe pagina voastră de facebook/pe blogul personal – adică să puneţi un link cu concursul acesta pe pagina personală de FB sau pe blog (copiaţi adresa de sus de la această pagină, apoi daţi paste pe pagina de FB sau pe Blog).

Pasul 2: După ce aţi făcut paşii de mai sus, reveniţi pe această pagină şi lăsaţi un comentariu la această postare, care trebuie să conţină:
1. numele cu care aţi dat share-ul pe Facebook
2. linkul către postarea de recomandare de pe blogul personal/pagina de FB unde aţi scris despre acest concurs.

Pasul 3: Este obligatoriu ca, după ce aţi lăsat comentariul respectiv, să trimiteţi e-mail la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul CONCURS BABY EXPO care să conţină următoarele informaţii (toate sunt obligatorii!): A. numele/pseudonimul cu care v-aţi înscris în concurs, B. numele din buletin, CNP sau seria şi nr CI/BI (la alegere). Dacă nu trimiteţi toate aceste date, participarea dv la concurs NU VA FI CONSIDERATĂ VALIDĂ! CNP-ul/ seria şi nr de buletin sunt necesare pentru a evita confuziile produse de coincidenţa de nume a participanţilor. Ele vor fi transmise DOAR organizatorilor Baby Expo pentru a întocmi listele cu numele şi datele de identificare ale câştigătorilor. Aceştia îşi vor ridica invitaţiile DOAR pe baza buletinului, de la Casieria 2 a Sălii Polivalentă.

NOTĂ: Organizatorii pun la dispoziţie doar invitaţiile pe baza cărora se poate intra la târg. Persoanele din afara Bucureştiului care vor câştiga invitaţii la acest concurs trebuie să îşi asigure transportul/cazarea.

Dacă nu vă e clar ce şi cum, întrebaţi-mă, sau, vedeţi cum au procedat cei în dreptul cărora le-am spus că e ok. Atenţie, verific share-ul!!!

Ridicarea premiilor

Câştigătorii desemnaţi îşi vor ridica premiile NUMAI PE BAZA BULETINULUI/CĂRŢII DE IDENTITATE de la casieria Sălii Polivalente din Bucureşti, în oricare dintre zilele de desfăşurare  a târgului.

ÎNTREBĂRI? NELĂMURIRI?

105 Comments

    1. E bine, Elena. Voi lua în calcul doar primul tău răspuns, nu şi pe acesta. Adică eşti pe lista participanţilor ca prima înscrisă.

      1. Buna! Acum am vazut comentariul! Poti sa mai verifici, te rog, daca vezi linkul pe FB. Mie imi apare ca l-am sharuit din data de 1 noiembrie! Multumesc!

  1. Nu stiu cum sa pun link-ul postarii aici, please help me……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close