Hai s-asculţi poveşti citite de Ioana Ginghină

În weekend, mai exact sâmbătă, 22 iunie, pentu că tot e cald de ne topim, n-ar strica să daţi o fugă la Bebe Tei, la Atelierul Prichindelul, unde nu e caniculă… Pe lângă faptul că veţi sta într-un loc unde copilul nu va face insolaţie şi nici nu se va rpăji la soare, “riscaţi” să daţi nas în nas cu actriţa Ioana Ginghină, care e invitatea de onoare a atelierului. Dar mai bine vă las să aflaţi mai multe din invitaţa pe care am primit-o.

In aceasta sâmbătă, de la ora 11.00, la Bebe Tei Militari cunoscuta actriță

IOANA GINGHINĂ  SPUNE POVEȘTI COPILULUI  TAU

Sambata, la Bebe Tei Militari, toti cei mici sunt asteptati la Atelierul Prichindelului Tău, sa se adaposteasca de canicula. Pe langa colorat, modelat si jocuri distractive toti copiii sunt invitati in lumea povestilor.
Actriță a Teatrului pentru copii Ion Creangă, Ioana Ginghină, este invitatul special al Bebe Tei Militari în acest week-end. Intrarea e gratuită!
Sâmbătă, de la ora 11.00, Ioana le va citi celor mici povesti din cartile minunate pe care supermarketul bebelusilor le pune la dispozitia parintilor. Intr-un cadrul neconventional, cat mai familiar pentru cei mici, Ioana va porni calatoria in lumea fanteziei, călătorie în care i se vor alătura toți copiii.
Aventura e la ea acasa, sâmbătă, de la 11.00, cand îndrăgita actriță Ioana Ginghină îi  va conduce pe cei mici in fascinanta lume a povestilor.
Special pentru cei mici Bebe Tei Militari a pregătit și o întâlnire cu Minnie Mouse, soția lui Mickey. Distractia continua până la ora 16.30 cu modelat, colorat si jocuri distractive.
Iar pe parinti si bunici, in magazinul din Militari Shopping Center, ii asteapta promotii care să le facă vara mai racoroasa si să le ajute buzunarele sa pune deoparte bani pentru super vacanță.
BebeTei_atelier-sambata22iun_online-news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close