Gasca Zurli in jurul lumii 1

Hai la Zurli! Am de dat 4 locuri la spectacolul ”Gașca Zurli în jurul lumii”

Sunteți pregătiți pentru noul spectacol marca ”Gașca Zurli”? Așa cum vă anunțam acum ceva vreme, trupa veselă a pus la cale un nou turneu național pentru spectacolul ”Gașca Zurli în jurul lumii”. Și, odată cu acest turneu, fanii Găștii vor face cunoștință cu un nou personaj: simpaticul pinguin Magellan.

Explorăm împreună lumea, descoprim lucruri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători”, spune Tanti Prezentatoarea despre noul spectacol ”Gașca Zurli în jurul lumii”. Tanti Prezentatoarea, adică Mirela Retegan, adică ”Mama Zurli” și, totodată, ”capul răutăților”, cea care se face „vinovată” de existența fenomenului Gașca Zurli.

Dau două invitații a câte două locuri fiecare

Pentru că știu că sunteți mulți fani Gașca Zurli pe aici, am zis să vă fac un frumos cadou. Adică voi oferi două invitații a câte două locuri fiecare la spectacolul ce va avea loc în București, la data de 30 octombrie 2019, la Sala Polivalentă.

 • Așadar, vă invit să urmăriți clipul de mai jos și răspundeți, printr-un comentariu la această postare, întrebării simpaticei Vrăjimăturica.
 • Vă rog să lăsați răspunsul vostru în perioada 14 – 24 octombrie 2019, ora 23.00.
 • Răspunsul vostru trebuie însoțit și de numele vostru real, complet, așa cum apare el în buletin/cartea de identitate.
 • De asemenea, vă rog să nu lăsați mai multe comentarii. Unul este suficient!
 • Cu ajutorul random.org voi alege cele două persoane care vor primi câte o invitație de două persoane. Numele lor vor fi anunțate la 26 octombrie, printru-un UPDATE la acest articol.

Detaliile privind ridicarea invitațiilor le vom stabili în privat. De asemenea, este important să precizez că datele personale ale tuturor participanților la concurs nu vor fi transmise unor terțe persoane, adresa de e-mail folosită la înscriere nu va fi făcută publică. Doar datele celor doi câștigători vor fi transmise organizatorilor spectacolului ”Gașca Zurli în jurul lumii”, pentru a putea ridica invitațiile câștigate.

Turneul se află în plină desfășurare, iar orașle în care Zurliii vor susține spectacole sunt cele de mai jos.

PREȚ BILETE:

 • Categoria 2 – 45 lei
 • Categoria 1- 90 lei
 • Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 (numar cu tarif normal) sau e-mail: office@bilete.ro​.

 • Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
 • Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
 • Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
 • Atenție, se filmează!
 • Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

Update – CONCURS ÎNCHEIAT. Iată CÂȘTIGĂTORII

Gata, am făcut două liste: pe una am trecut înscrierile via Facebook (7 înscrieri), iar pe cealaltă, înscrierile făcute prin fomularul de comentarii al blogului (tot 7 înscrieri). Am trecut prin random.org și am ales cele două persoane care vor primi câte o invitație de 2 locuri la spectacolul ”Gașca Zurli în jurul lumii” din data de 30 octomrbie, de la Sala Polivalentă din București. Iar invitațiile ajung la…

zurli-castigator-1
zurli-castigator-2

Felicitări, Amalia! Felicitări Adriana! Vă aștept cu un mesaj privat, pe pagina de Facebook, pentru a stabili detaliile legate de ridicarea invitațiilor.

7 Comments

 1. Multumim frumos pentru concurs 🙂 .

  O alta tara decat Romania, pe care am vizitat-o pentru prima data, a fost Grecia. Asta daca nu se ia in calcul si Bulgaria, ca tara de tranzit 🙂 .

  O zi frumoasa,
  Tudor Raluca Mihaela

 2. Prima mea călătorie în afara țării a fost in Spania! Am plecat singura la 18 ani sa vizitez!

 3. Prima călătorie în afara țării a fost in Bulgaria

 4. Ce emotii am avut! A fost prima călătorie cu avionul, prima călătorie in străinătate, prima călătorie alături de fetița mea! Avea 1 an și 5 luni! Prima călătorie ca fetele! ? Numai premiere! Sardinia a fost destinația noastră, o insula fabuloasa! Recomandam tuturor măcar o escapada acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close