Hai la teatru! Sau la un atelier de creaţie

Zilele trecute am primit un mesaj pe Facebok care mi-a atras atenţia. De regulă, nu dau curs mesajelor care îmi cer să intru pe nu ştiu ce pagină, sau să dau Like-uri. Like-ul meu e preţios, aşa că nu-l dau oricui 😉 Dar mesajul acesta m-a cucerit. Nu e unul mega-filosofic, nu e nici ieşit din calea afară. Nu ştiu să explic de ce mi-a plăcut, pur şi simplu m-a atras. Aşa că am intrat pe linkul din mesaj, m-am lămurit ce e cu pagina cu pricina şi am dat Like cu drag. Ceea ce vă invit şi pe voi să faceţi, dacă vă place, fireşte.

“Buna ziua! Sunt Nicoleta Rusu actrita teatrului Ion Creanga si va astept cu drag la spectacolele si atelierele mele. Mai multe informatii gasiti pe pagina Tăpuşele. Ne-ar prinde bine si un like. Va multumesc anticipat!https://www.facebook.com/tapusele?ref=hl

După ce am dat Like-ul am intrat în vorbă cu Nicoleta, care, ca majoritatea actorilor de teatru pentru copii, e o tipă faină. I-am cerut programul artistisc al clubului unde prestează şi mi l-a dat imediat. Aşa că vi-l prezint şi vouă, poate veţi face o vizită Nicoletei în clubul Crayon:

Şi dacă vă întrebaţi, ca mine, “Unde mama zmeilor e intrarea Mieilor?”, acolo unde se află acest club, ei bine, e în Sectorul 2, undeva pe Mihai Bravu cu Pasajul Muncii.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close