Hai la concurs! Ia-ţi brăţări norocoase de mărţişor

Ilove Bracelets  şi Blogul mamei începătoare vă invită la un concurs cu iz de mărţişor. Miza: trei seturi a câte trei brăţări alb-roşii, tocmai bune de făcut cadou de mărţişor.

Prietenii de la Ilove Bracelets (de la care ştiţi deja că mă aprovizionez cu brăţări faine handmade, făcute cu dăruire şi talent!) pun la bătaie trei seturi de brăţărici handmade precum cele din imaginile de mai jos.

Între timp, cei de la Ilove Bracelets au crescut şi, de la câteva brăţări simple, au ajuns să facă adevărate capodopere ”mărgelate”. Vă puteţi convinge că nu spun gogoşi vizitându-le pagina de Facebook. Sau, şi mai bine, dacă sunteţi în Bucureşti, puteţi vedea live creaţiile celor de la Ilove Bracelets vizitându-le standul ”Accesorii de poveste” de la târgul de Valentine’s Day organizat la Sala Dalles, situat la etajul 1. Ultima zi de târg: 14 februarie.

Ah, şi trebuie neapărat să vă spun că nu riscaţi să vă treziţi că o altă persoană are brăţară identică (,) cu a voastră. Asta pentru că Ilove Bracelets vă oferă brăţări unicat. Iar dacă doriţi o anumită combinaţie de culori, mărgeluţe, charm-uri, trebuie doar să spuneţi, şi veţi primi bijuteria dorită. 

Aşa arată standul celor de la I love Bracelets, ”Accesorii de poveste”, de la târgul de Valentine’s Day organizat la Sala Dalles, situat la etajul 1
Aşa arată standul celor de la I love Bracelets, ”Accesorii de poveste”, de la târgul de Valentine’s Day organizat la Sala Dalles, situat la etajul 1

Că vreţi să luaţi pentru voi brăţăricile puse la bătaie la acest concurs, că vreţi să le faceţi cadou cu ocazia mărţişorului sau a zilei de 8 martie, trebuie să respectaţi următorul regulament:

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 12-23 februarie 2013, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 12 februarie 2013 şi se vor încheia la 23 februarie 2013, ora 21.00.

Premii:

Ilove Bracelets va premia trei persoane cu câte un set de brăţări. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org.

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici apoi acordaţi un LIKE paginii de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Pentru asta fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul acesta http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2013/02/12/hai-la-concurs-ia-ti-bratari-norocoase-de-martisor/ şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina voastră de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs (nu către Facebook, în general, nu către pagina mea de blog!!!)

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 24 februarie 2013 vor fi anunţaţi câştigătorii. Aceştia au termen de cinci zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Ilove Bracelets” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţii de identitate, un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (5 zile de la anunţarea câştigătorilor), ei vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi la extragerea câştigătorilor.

48 Comments

    1. Te rog frumos să laşi aici linkul către pagina ta de Facebook, unde ai dat share acestui concurs. Nu linkul către pagina mea de concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: