Hai la concurs! Ai invitatii la spectacolul "Tiribam Tiribum"

Gaşca Zurli şi Blogu’ mamei începătoare vă invită la concurs. Avem de dat două invitaţii pentru două persoane fiecare la spectacolul „Tiribam Tiribum”, care va avea loc la data de 16 februarie 2014, ora 11.00, la CinemaPRO, Bucureşti.

Cel mai iubit şi aşteptat spectacol pentru Personajele cele mai iubite de copii – Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli şi Tanti Prezentatoare, ajutaţi de Zâna Bună şi încurcaţi pe alocuri de Vrăjitoarea Tura Vura, vin să aducă distracţia marca Zurli în faţa copiilor şi părinţilor.
TIRIBAM TIRIBUM schimbă tot ceea ce se întâmpla până acum în entertainment-ul pentru copii: muzica originală, costumele fascinante, actorii experimentaţi şi conceptul unic al show-ului determină toţi spectatorii să intre în joc.
Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere.
Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracția copiilor! Are oare vreo șansă? Când copiii se aliază cu Gașca Zurli şi scot arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile nu au nici un efect.

Povestea este susţinută de cântecele favorite ale copiilor – “Are mama o fetiţă”, “Dacă vesel se trăieşte”,” Numărătoarea”, dar şi de cântece noi originale, ritmate, cu text frumos şi uşor de reţinut .
Spectacolul este simplu şi usor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru părinţi.
Unul din marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative în personaje haioase, simpatice, neîndemânatice.

Aşadar, prezentarea fiind făcută, vă invit să citiţi cu MARE atenţie regulamentul, să respectaţi TOŢI paşii şi… baftă!

Regulament concurs

Perioada şi modalitatea de desfăşurare a concursului:

Concursul se va desfăşura în perioada 5-12 FEBRUARIE 2014 (ultima înscriere se va face la ora 0.00). Înscrierile se vor face exclusiv pe acest blog. Vor fi validate doar acele înscrieri care respectă toţi paşii de mai jos. Nu se acceptă mai multe înscriei din partea aceleiaşi persoane. Concursul se desfăşoară pe sistemul Like&Share pe Facebook, plus un comentariu aici, pe această pagină de blog, cu linkul doveditor al Share-ului

Premii:

Gaşca Zurli oferă două invitaţii de două persoane fiecare la spectacolul “TIRIBAM TIRIBUM”, care va avea loc la data de 16 februarie 2014, ora 11.00, la CinemaPRO, Bucureşti

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora

Se vor alege 2 câştigători prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul random.org. Numele lor vor fi anunţate aici, pe blog, la data de 13 februarie 2014. Pentru a putea fi validaţi, câştigătorii vor trimite coordonatele lor (datele din bulletin) la adresa contact@zurli.ro, cu subiectul “câştigător invitaţie spectacol Tiribam Tiribum”.

Condiţii de participare/Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Pentru a intra în posesia invitaţiei aveţi de făcut următorii paşi:

1. Like& share paginii de Facebook a Găştii Zurli. Ca în filmul de mai jos

Şi blogului, dacă nu e cu supărare.

2. Share “Public” acestei postări pe pagina voastră de Facebook. Apăsaţi pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, ca în filmuleţul de mai jos

3. Reveniţi aici cu un comentariu în care să lăsaţi numele vostru din buletin şi, cu “paste”, puneţi linkul direct către pagina voastră de Facebook unde aţi dat share. Ca în filmuleţul de mai jos

TIRIBAM TIRIBUM, 16 februarie 2014, ora 11.00, la CinemaPro.

Regia Vadim Rusu
Cântece orchestrate, compuse şi produse de Cornel Sorian
Scenariul şi textele cântecelor Mirela Retegan
Costume Anca Cernea
Distributia: Vero Căliman- Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel şi Tura-Vura, Gabi Plopan – Zâna Bună, Silviu Tabără – Zdrăngănel, Răzvan Marina – Truli şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Bilete s-au pus în vânzare la casieria CinemaPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni până duminică de la ora 14.00-21.00, telefon 031.824.13.60) şi on-line pe www.eventim.ro.

Costul unui bilet este de 40 lei de persoană.
Pentru copiii sub 2 ani pe care părinţii îi ţin în braţe nu se percepe taxă.
Detalii şi informaţii 0728.295.872.
Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close