Hai la Carnavalul Copiilor cu Ziggy şi Zaggy

”Ne face mare placere sa va invitam la evenimentul nostru, Carnavalul Copiilor cu Ziggy si Zaggy”, invitaţia asta am găsit-o în dimineaţa aceasta pe e-mail. Mie îmi plac la nebunie Ziggy şi Zaggy, pentru că i-am cunoscut personal. Iar dacă printre voi e cineva care nu-i cunoaşte, ei bine, aceata ar fi o bună ocazie. Aşa că vă invit cu drag la ”Carnavalul Copiilor cu Ziggy si Zaggy”, organizat de cei de la Shakespeare School. Mai multe informaţii găsiţi mai jos:

Distracţie în engleză la Carnavalul Copiilor cu Ziggy şi Zaggy

Carnavalul Copiilor cu Ziggy şi Zaggy continua seria evenimentelor gratuite din cadrul campaniei “Engleză pentru Viaţa” prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să încurajeze copiii şi tinerii să înveţe limba engleză. La Carnaval copiii vor participa la activităţi amuzante şi interactive în limba engleză şi vor descoperi cât de distractivă poate fi învăţarea limbii engleze.

Vedetele carnavalului vor fi Ziggy şi Zaggy, personajele Shakespeare School atât de îndrăgite de copii din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” şi din emisiunile-lecţie de limba engleză de la radio Itsy Bitsy. Ziggy este o veveriţă isteaţă care ştie limba engleză şi îl învaţă şi pe Zaggy, castorul ghiduş, prin jocuri, cântece şi alte activităţi amuzante.

Carnavalul va fi organizat în două dintre cele trei sedii Shakespeare School, sediul Victoriei – Strada Tokio nr. 9 şi sediul Moşilor – Strada Emil Racoviţă nr.11. Copiii sunt aşteptaţi la carnaval începând cu ora 16:00 la ateliere ce vor dura o oră şi jumătate. Pentru că locurile sunt limitate, părinţii sunt rugaţi să rezerve un loc pentru copii la 0755 033 839 sau info@shakespeare-school.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close