Hai în gașcă mare la lansarea CD-ului ”Am o căsuță mică”

Atențiune atențiune! Mămici, tătici, bunici, unchi, mătușe și, mai ales, copii, cu mic cu mare haideți să ne vedem la un super-mega-extra eveniment care nu trebuie ratat! De ce? Păi cum să ratezi lansarea CD-ului cu megahitul ”Am o căsuță mică”? Credeți că ai voștri copii nu se vor bosumfla dacă vor rata întâlnirea cu preferații lor, Gașca Zurli? Eu, una, sunt pățită! Cât a stat Alexia în carantină din cauza varicelei m-a cam certat că de ce nu o duc la ”Zuli”, ca de obicei? Că a fost cuminte, că promite că nu dă bube la Zuli, că așa și pe dincolo… Ea știa una și bună:  trebuie să meargă la Zurli, chiar dacă i-am spus că nu are voie să iasă din casă cât are bubițe pentru că le dă și altor copii, iar aceștia se vor supăra, că vor suferi și ei…

Așadar, veniți cu mic cu mare la dublul eveniment: spectacolul și lansarea CD-ului ”Am o căsuță mică”! Noi vom merge, clar! Va fi și un cadou minunat pentru fii-mea, care va împlini 4 ani fix în ziua spectacolului: 27 aprilie.  Abia aștept să cânt și să dansez! Ah, și să-mi iau bentiță ca a Fetiței Zurli. Și CD-ul, clar! Cred că voi lua vreo 3, unul pentru acasă, unul pentru la maii și la taii, unul pentru la mamaie Mona… să știu o treabă, nu?

Fără să mai prelungesc suspansul, iată toate datele legate de evenimentul din 27 aprilie, unde, sunt convinsă, ne vom întâlni în gașcă maaare, pentru că nu sunt singura care îi iubește la nebunie pe oamenii ăștia frumoși, talentați și zurlii…

 

Gaşca ZURLI și Radio ZU prezintă evenimentul ”AM O CĂSUȚĂ MICĂ”

Lansarea CD-ului „Am o căsuță mică” și spectacolul original ”Am o căsuță mică”

Duminică, 27 aprilie, ora 11.00, Palatul Național al Copiilor

            GAȘCA ZURLI, cea mai iubită trupă pentru copii din România, a pregătit tuturor Zurlifanilor o surpriză de proporții: lansarea CD-ului AM O CĂSUȚĂ MICĂ, care curpinde cele mai noi și iubite cântece ale Găștii și, binențeles, super-hitul ”Am o căsuță mică”!

De la lansarea din vara anului trecut, cântecul “Am o căsuță mică” a devenit un adevărat imn al copiilor și părinților. Cu toții stiu versurile, mișcările, iar filmarea de pe Youtube a adunat până acum 500.000 de vizualizări.

CD-ul conține 10 piese, cântece originale compuse si orchestrate de Cornel Sorian, pe versuri de Mirela Retegan și este produs de A&A Records.

Odată cu lansarea CD-ului, prietenii din Gașca Zurli joacă spectacolul Am o căsuță mică, o poveste interactivă, plină de energie și culoare,  cântece și veselie.

Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli și cel mai nou membru al Găștii, constructorul Yuppy Tura Vura se va confrunta, ca întotdeauna, cu o sală protejată de Zâna Bună.

Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Aceasta se construieşte chiar sub ochii celor mici, iar  Tura Vura  vine  să o strice. Prietenii din Gașcă, ajutați de copiii din sală, reușesc să o sperie, ademenind-o cu mâncare sănătoasă – tocaniţă de legume şi salată de fructe. Tura Vura, vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiţi şi ciocolată, este nevoită să promită cu degetul pe nasuc că o sa mănânce sănătos daca vrea să fie primită în Căsuţa Zurli. Zâna Bună le dă o mână de ajutor celor din Gaşcă și le înfrumusețează căsuța cu steluța ei norocoasă.

Un spectacol despre prietenie, despre munca în echipă, despre  iertare şi despre bucuria de a fi împreună.

Distributia: Vero Caliman– Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Gabi Plopan – Zâna Bună, Răzvan Marina – Truli, Marius Petrescu – Zdrăngănel, Alex Tcaci– Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

După spectacol, Gașca ZURLI, împreună cu prietenii de la Radio ZU și cu toți Zurlifanii va filma videoclipul super hitului Am o căsuță mică!

            Bilete s-au pus în vânzare la casieria PALATULUI NAȚIONAL AL COPIILOR   și on-line pe www.eventim.ro
Biletele se pot cumpăra şi la spectacolele  de  la Puzzle Café 
(Calea Victoriei 155, bloc D1) în intervalul orar 10.00-12.00.

Informatii la tel:0728.295.872.
Costul unui bilet este de 40 lei de persoană.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close