banner Zurlandia

Hai cu mine în ZURLANDIA! Am de dat 4 invitații pentru părinții și copiii cu chef de joacă

Lume, lume, copii, părinți, bunici, zurlii mari și zurlii mici, se deschid porțile tărâmului de basm numit ZURLANDIA! Pe 16 și 17 iunie 2018 sunteți așteptați la Domeniul Stirbey din Buftea la cea de-a doua ediție a Festivalului Familiei Zurlandia.

Noi vom fi acolo, că doar nu s-o ține festivalul fără noi… Tocmai noi să lipsim de la petrecerea dată de Gașca Zurli pentru toți cei care sunt copii (cu sau fără buletin)?

Și vreau să fiți și voi acolo. Tocmai din acest motiv, blogulmamei.ro oferă 4 invitații la ambele zile de Zurlandia. Voi împărți invitațiile în două, astfel încât două familii să aibă șansa să ajungă la festival. Așadar, începând de acum și până pe 11 iunie 2018, ora 23.59, vă puteți înscrie. La final, voi alege două persoane care vor primi câte două invitații la Festivalul Familiei Zurlandia.

Pentru asta, rogu-vă, lăsați un comentariu, mai jos, cu numele complet din cartea de identitate și răspundeți la întrebarea:

CARE ESTE JOCUL PREFERAT AL FAMILIEI VOASTRE?

***M-aș bucura dacă ați da de veste și altor părinți și copii printr-un share acestei postări.

Vă asigur că datele voastre personale pe care le veți lăsa atunci când veți completa formularul de înscriere vor fi tratate… cu blândețe, așa cum am specificat și în ”Politica de confidențialitate”. În această fază a concursului, nu este nevoie de alte date personale în afara numelui complet din actul de identitate. Singurii cărora le voi cere informații ”mai personale” (cum ar fi seria și numărul de buletin) vor fi exclusiv câștigătorii.

Acum că v-am stârnit interesul, zic că e musai să vă spun și ce vă așteaptă la Zurlandia.

banner Zurlandia

 Cei 80 de mii de metri pătrați ai Domeniului Știrbey din Buftea, se vor transforma în Zurlandia, locul magic care pe 16 iunie, la ora 10.00, își deschide oficial porțile. Cei mici se vor bucura din plin de universul Zurli, de personajele lor preferate – Fetița Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Lulu, Bucătărașul Zurli, Truli, Clopoțel, de zeci de ateliere dedicate lor, piese de teatru, concursuri cu premii, zone de joacă, activități sportive, spectacole de magie, ateliere de știință cu experimente haioase, activități muzicale și multe altele.

Festivalul Familiei Zurlandia își propune să construiască o lume mai frumoasă, mai curată pentru copiii din România, venind în întâmpinarea lor cu activități menite să îi învețe pe cei mici lucrurile serioase, prin joacă. Iată ce veți găsi în tărâmul Zurlandia:

Căsuța Zurli

Este locul unde lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Aici te întâlnești cu personajele din Gașca Zurli. La fiecare oră, un alt personaj te așteaptă să faceți poze. În fața Căsuței Zurli, cei mici au șansa să își facă vocea auzită. Aici, pot urca pe scena amplasată pentru ei, aici ei sunt vedete. Este visul oricărui copil să urce pe o scenă și să cânte. În Zurlandia poate!

P.S.: Aici își dau întâlnire toate Fetițele Zurli din România, pe 17 iunie, la ora 16:00.

Țara Mâncăcioșilor

Este țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul! Pofticioșii ghizi sunt Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul lui! Cei doi maestri într-ale bucătăriei vă așteaptă cu provocări culinare și concursuri.

Zurlishow

Este despre spectacolele Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventură.

Terenul de Joacă

Este tărâmul care va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness! Aici, Zdrăngănel și Clopoțel vă așteaptă cu fel de fel de jocuri și provocări

Ținutul Magic

Este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

Școala de Vacanță

Este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, ghidați de simpaticul Truli.

Teatrul Copiilor

Este locul unde trupe celebre de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă! Vrăjimăturica este mare maestru de ceremonii.

Lumea Mamelor

Este o zonă destinată tuturor Mamelor.

Lumea lui Mulțumesc

E locul unde copiii învață să dăruiască, să fie generoși, să își ajute semenii, să fie mai buni. Aici, Super Eroul Mulțumesc îi va conduce pe cei mici într-o călătorie de neuitat. Aici, puteți aduce cu voi o carte, o jucărie pe care să o donați copiilor mai puțin norocoși.

Surprizele nu se opresc aici. Au spus prezent și vin la Festival cu activități pentru toată lumea:

 • Marian Râlea și Fundația Abracadabra
 • Clounella și animatorii ei, cei mai buni animatori din Republica Moldova.
 • Alina Sorescu prezintă Atelierul de Muzică pentru copii
 • Arabesque
 • Trupa Allegretto
 • Trupa Dinamic
 • Bim Bam Bum
 • Buble Magic Show
 • Teatrul Momolino
 • Teatrul de Păpuși Bi Ba Bo
 • FUN Science
 • Teo Magic Show
 • Fairy Magic Show

Biletele

Le găsești pe Bilete.ro și pe Eventim.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Un bilet este valabil pentru o singuraă persoană pentru ambele zile de festival (16 si 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

7 Comments

 1. Buna! Jocul nostru preferat este Fazan sau joc de memorie cu carti de la Ikea. Multumesc!
  Catrina Anca Mariana

 2. Multumim frumos pentru concurs!
  Jocurile noastre preferate (nu putem alege doar unul) sunt: Ludo, carti de joc (Macao, Tabinet, Razboi) si jocurile cu carti de joc educative (Tari, Orase din Romania, Cuvinte in engleza).
  Incercam sa ne jucam zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close