Grupul de suport al mamelor singure

Le admir enorm pe mamele care îşi cresc singure copiii. Dintr-un milion de motive! Nu le este deloc uşor, sunt convinsă. Le admir pe cele care aleg să fie doar ele cu puii lor, decât să se cramponeze într-o relaţie nesănătoasă, doar pentru că ”e normal” ca un copil să aibă şi mamă şi tată. Nu mi se pare deloc normală, deloc sănătoasă această mentalitate (am explicat aici de ce).

Pentru aceste mame, sau pentru cele care încă nu au ”curajul” să facă acest pas, am următoarea recomandare: Asociatia Work At Home Moms, alături de Livia Căciuloiu Minea, psihoterapeut şi consilier psihologic, invită mamele care îşi cresc singure copiii să participe la grupul de suport dedicat lor.

Data: 23 august
Ora: 18:00-20:00
Adresa: Centrul Psihomedeor, Str Batiştei 9 etaj 2 apt 9 interfon 9.
Inscriere pe contact@wahm.ro
Intrarea se face pe bază de donaţie a cărei valoare rămâne la latitudinea fiecărei participante

Temele abordate vor fi următoarele:

– Familia mea: monoparentala fără etichete sau prejudecăţi
– Disponibilitatea emoţională şi stabilirea limitelor sănătoase în relaţia cu cel mic şi nu numai
– Time management ecologic
– Discuţia cu copilul despre relaţia dintre părinţi şi absenţa tatalui din familie
– Rol şi identitate: aspecte psihologice

 

Mai multe despre Livia Căciuloiu:
– Psihoterapeut și Consilier Psihologic, specializare în Psihoterapia Experiențială a Unificării centrată pe adult- copil- cuplu- familie, cu drept de liberă practica în evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei, acreditată de Colegiul Psihologilor din România și de Societatea de Psihoterapie Experiențială din România;
– Psihoterapeut- practician EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), format și certificat de Peter Schutz, EMDR-Institut Österreich, Austria, și MindMaster
– Abilitare și certificare internațională pentru nivelul de Master în Programare Neuro- Lingvistică (IANLP)
– Trainer autorizat, Manager de proiect și Facilitator de grupuri de dezvoltare personală, grupuri de suport și workshop-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close