Giveaway/concurs cu produse home made de la KaBea

Ei, iată-ne ajunşi la ultimul concurs/tombolă sau giveaway – cum i-o mai zice chestiei ăstiea prin care se dau produse în urma tragerii la sorţi. Au fost patru săptămâni în care am oferit câte ceva cu ocazia împlinirii unui anişor de când am lansat Blogul mamei înceăptoare. Despre acest an voi vorbi într-o altă postare. Acum ne distrăm cu un giveaway cu produse home made făcute cu muuultă dragoste şi cu şi mai muuuult talent de draga de Bea, o mămică pe care am cunoscut-o în acest an de blogăreală şi care îmi e tare tare dragă în primul rând pentru că are un suflet maaaare, dar şi pentru că este tare tare pricepută în chestia asta home made.   Până să testez pe pielea mea produsele cosmetice făcute de ea cu atâta har,  îmi ploua în gură (nu râdeţi) când vedeam pozele săpunurilor ei. Ca dovadă săpunul cu iaurt şi argilă roşie  pe care îl pune la bătaie pentru acest concurs. Ia priviţi voi fotografia acestuia şi să văd dacă îndrăzniţi să mă contraziceţi: chiar arată delicios. Dar, deh, e săpun, deci nu e de papa!

Ce să mai încoace şi-ncolo, hai să-i dăm bătaie! Aşadar şi prin urmare, doamnelor, domnişoarelor şi, de ce nu, domnilor…. Tadaaaam tadaaaaaaam… giveaway sponsorizat de magazinul online de produse home made KaBea . “Sponsoriţa” pune la bătaie două produse făcute cu mânuţele ei pricepute. Un săpun cu iaurt şi argilă şi un gel de duş abraziv. O singură persoană le poate câştiga, dar pentru asta trebuie musai să parcurgă 3 paşi, toţi obligatorii, toţi necesari – alltfel înscrierea în cursă nu este validă/valabilă/luată în seamă. Claro?

Ca şi la precedentele concursuri aniversare, trebuie să faceţi următoarele:

1. să daţi like  pagini sponsorului  (daţi clic pe linkul acesta, apoi like/îmi place paginii care se deschide)
2. să daţi un share pe pagina personală de facebook/pe blogul personal – adică să puneţi un link pe pagina personală de FB sau pe blog către această postare (copiezi din bara de sus adresa de internet, apoi îi dai paste pe pagina ta)
3. După ce aţi făcut paşii de mai sus, lăsaţi un comentariu la această postare, care să conţină obligatoriu  linkul către share-ul pe Facebook + (după caz) linkul către postarea de recomandare a acestui giveaway pe blogul personal (când ești pe peretele tău de FB sau pe blog, copiezi adresa de internet din bara de sus, apoi lași aici un comentariu unde să dai ”paste” adresei copiate mai devreme).

 Înscrierile încep acum şi se vor termina sâmbătă, 10 decembrie 2011, ora 22.00. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul randomn.org şi va fi anunţat duminică.

81 Comments

    1. Tu prima, tu prima! Gataaaaa. AM văzut şi pe FB, ce să mai! Oricum, tu ştii cât de bune sunt produsele de la KaBea, aşa că înţeleg perfect bucuria ta că eşti prima 🙂 Pup dulce mami+bebe Costin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: