Giveaway/concurs Baby Expo

Suntem la jumătatea campaniei ”un giveaway/concurs pe săptămână” cu ocazia împlinirii unui anișor de blog  . Din acest moment spun START giveaway cu premii constând în invitații la cea ce-a 33-a ediţie Baby Expo care se va desfăşura zilele de 8, 9, 10 și 11 decembrie 2011 la  Sala Polivalentă din Capitală. Sponsorul  oferă pertotal 50 de invitații pe baza cărora puteți intra la prestigiosul târg pentru mămici, tătici și pitici. Și pentru că e mai fun să mergi la dublu la acest târg, vom oferi câte două invitații de persoană, astfel că vom avea 25 de câștigători la finalul acestui concurs.

Și acest concus sau giveaway, ori tombolă, cum vreți voi să îi spuneți, se desfășoară după formula: like+share+lasă link în loc de comentariu. Mai pe larg, cine vrea să meargă la Baby Expo trebuie să respecte OBLIGATORIU următorii pași:

1. să dai like pagini sponsorului (dai clic pe linkul acesta, apoi dai like/îmi place paginii)
2. să dai un share pe pagina ta de facebook/pe blogul personal – adică să pui un link pe pagina personală de FB sau pe blog către această postare (copiezi din bara de sus adresa de internet,apoi îi dai paste pe pagina ta)

3. După ce ai făcut paşii de mai sus, lasă un comentariu la această postare, care să conţină obligatoriu numele cu care ai dat like-ul şi linkul către share-ul pe Facebook + linkul către postarea de recomandare a acestui giveaway pe blogul personal (când ești pe peretele tău de FB sau pe blog, copiezi adresa de internet din bara de sus, apoi lași aici un comentariu unde să dai ”paste” adresei copiate mai devreme).

 Înscrierile se vor termina sâmbătă, 3 decembrie 2011, ora 22.00.

Cei 25de câștigători a câte 2 invitații la Baby Expo vor fi desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org și vor fi anunțați în cursul zilei de duminică, 4 decembrie.

30 Comments

  1. CA LA FIECARE EDITIE TREBUIE SA FIM ACOLO, AM PARTICIPAT MAI MEREU LA CONCURSURI DE LA BABY EXPO, AM FACUT CUMP ACOLO, COPIILASI MEI S-AU JUCAT ACOLO, AU COLORAT, AU PAPAT DE LA URSULETUL ALBASTRU. SIGUR VOI MERGE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: