Giveaway Style Handmade

Aşa cum v-am „ameninţat”, până la finele lui 2012, am să vă ţin într-un giveaway continuu. Astăzi voi da startul unui concurs care pune la bătaie un premiu realizat de Ana cu mânuţele ei. Este vorba despre un „buchet” din cinci „bulgări din tulle”, cum i-am botezat eu, pom-pom din tulle, cum le spune creatoarea lor. „Pot fi folosite ca decoraţiuni pentru camera copilului sau pentru joacăa. Nu se dezmembrează şi îşi recapătă forma, oricât de mototolite ar fi”, ne prezintă Ana premiul pe care îl oferă unui cititor al Blogului mamei începătoare.

Însă, cum Ana este o modestă, am ales pe altcineva să vă vorbească despre aceşti bulgări din tulle. Este vorba despre Raluca, o mămică a doi pui grozavi, care se bucură din plin de bulgării realizaţi de Ana.


„Am făcut prima cunoştinţă cu pompoanele Style Handmade vara trecută când, după un giveaway câştigat, Ana ne-a trimis o cutie nu cu un pompon cum era vorba, ci cu 7 bulgări delicaţi de culoare şi farmec. Acestora li s-au alăturat alţii albaştrii, spre deliciul Băietelului de Argint. I-am folosit din plin pentru şedinte foto (fotografiile sunt o nouă pasiune de-a mea), pentru împodobit bradul, le vom folosi pentru decorarea petrecerii de doi ani a Catiuşei, dar şi ca ornamente în camera ei”.

Dacă vă întrebaţi cum arată un brad cu pom-pom, ei bine, Raluca mi-a trims o fotografie grăitoare.

Pentru a intra în posesia „buchetului de bugări” oferit de Ana, trebuie să faceţi doar trei lucruri. Dar, detaliile le găsiţi în regulamentul de mai jos.

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 28 decembrie 2012 -7 ianuarie 2013, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 28 decembrie 2012 şi se vor încheia la 7 ianuarie 2012, ora 21.00.

Premii:

Style Handmade va premia un singur participant cu un buchet din 5 pom-pom-uri din tulle. Acesta va fi ales prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici pentru a adăuga sponsorul concursului în lista voastră de prieteni de pe Facebook

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul următor:  http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2012/12/28/giveaway-style-handmade/  şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 8 ianuarie 2013 va fi anunţat câştigătorul. Acesta are termen de cinci zile de la data anunţării câştigătorului pe Blogul mamei începătoare să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Style handmade” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţi de identitate şi un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiul. În cazul în care câştigătorul nu va trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (5 zile de la anunţarea sa pe blog), acesta va fi înlocuit cu următorul clasat.

23 Comments

 1. Stiu ca Ana are maini de aur si sunt alaturi de ea la fiecare noua incercare. Pot sa ma laud ca port bijuterii facute de ea, care au fost mereu admirate de cei din jurul meu.
  Am o mica parere de rau, ca nu facea asemenea pom-pom-uri cand erau fetele (mezina ei, Ioana, si Cezara mea) mici, mici. Erau bune de agatat deasupra patutului.
  Dar daca vom castiga, sigur le va gasi Cezara intrebuintare.
  https://www.facebook.com/andreeatzui/posts/478825025486557

  1. Andreea, sa vezi acum ce face Ioana cu ale ei, le arunca in sus, le mototoleste, joaca fotbal cu ele…. Din fericire, tragi de cateva ori de ele si isi recapata forma.
   P.S. Iti multumesc mult pt minunatele tale cuvinte

  1. vezi că iar ai lăsat linkul greşit! Trebuie să laşi link DUPĂ ce ai postat, nu căsuţei de dsharuire. Vezi cum a făcut concurenta de deasupra ta 😉

  1. păi nu trebuie să dai linkul acelei căsuţe. eventual, dă link direct către peretele tău de FB, apoi intru eu pe el şi verific postările, aşa cum am făcut cu toţi concurenţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close