Disney-On-Ice-Reach-For-The-Stars

Gheață + patine + personaje Disney + copii = spectacolul Disney On Ice

Hmmmm… Ce vreau eu, de fapt, să vă spun cu formula din titlu? Vreau să vă anunț un super-mega spectacol pe gheață, dar am dat-o în formule matematice. Deh, mă chinui prea tare cu fii-mea la temele de la mate. Nu mi-o luați în nume de rău, vă rog 😉

Cum ziceam: gheață + patine + personaje Disney + copii = un super-mega spectacol pe gheață. Disney On Ice. La București, nu pe internet! Adicătelea, vom putea vedea și noi, în sfârșit, spectacolul ”Reach For The Stars”, cu personajele Disney patinând. Am urmărit pe Youtube numeroase secvențe din spectacolele pe gheață cu personajele Disney. Și asta pentru că Alexiei îi plac atât personajele Disney (Frozen still rules!), cât și patinajul. De altfel, patinele și le-a pus în picioare după ce a văzut și toooot revăzut ”Frozen” (v-am povestit despre prima lecție de patinaj a Alexiei).

Să lăsăm patinele Alexiei și să revenim la subiect. Adică la spectacolul ce va avea loc și la noi în țară, în premieră.

La nivel mondial, Disney On Ice s-a văzut în 67 de țări și a avut peste 285 de milioane de spectatori! Cum ziceam, e ceva mare!

Producția Disney On Ice – ”Reach For The Stars” este un spectacol antrenant, ce combină poveștile celor mai îndrăgiți eroi Disney cu talentul patinatorilor de talie mondială. Pe patine vor pluti cele mai cunoscute personaje din Regatul Disney: Anna, Elsa, Olaf, Frumoasa și Bestia, Ariel, Rapunzel, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy și mulți alții.

Disney-On-Ice-Reach-For-The-Stars

Disney On Ice se va vedea și în România. Când? Unde?

După ce a încântat publicul de pe 6 continente, Disney On Ice ajunge, în premieră, și în România. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy vor fi gazdele unui spectacol ce prezintă momente din ”Regatul de Gheață”, ”Frumoasa și Bestia”, ”Mica Sirenă” și ”Rapunzel”.

Disney On Ice – Reach For The Stars va avea loc în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo, Pavilionul Central și este organizat de Amphitrion.

Cele 6 reprezentații ale spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars vor avea loc după cum urmează:

  1. Miercuri, 6 februarie, ora 19:00;
  2. Joi, 7 februarie, ora 19:00;
  3. Vineri, 8 februarie, ora 19:00;
  4. Sâmbătă, 9 februarie, ora 11:00
  5. Sâmbătă, 9 februarie, ora 15:00;
  6. Duminică, 10 februarie, ora 11:00

Disney-On-Ice-Reach-For-The-Stars

Bilete Disney On Ice Reach For The Stars

Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și Diverta).

Prețul biletelor începe de la 78 de lei. În funcție de categoria dorită, un bilet poate costa și 308 lei.

Reduceri la biletele pentru spectacolul Disney On Ice Reach For The Stars

Pe eventim.ro am găsit și bielete cu preț redus. Organizatorii, Amphitrion, au pus la dispoziție un număr limitat de bilete cu reducere de 15%. Această reducere se aplică la categoriile de preț 1, 2 și 3 la premiera spectacolului de miercuri, 6 februarie.

Mai multe informații despre spectacol și program găsiți pe:

În încheiere, vă mai spun atât: pregătesc un concurs cu invitații la spectacolul Disey On Ice Reach For The Stars. Dar, asta abia după sărbători 😉 Așa că… fiți pe fază!

Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close