Gata vacanţa, dar mai vrem petreceri

Fuse şi se duse. Prea scurtă, prea grăbită. Vacanţa de iarnă, fireşte. Ca majoritatea, şi eu am tras o linie imaginară şi am încercat să fac un scurt bilanţ al anului care s-a încheiat. Pe scurt, 2013 a fost cam naşpa. Deşi 13 e cifra mea norocoasă, de data asta a fost cu ghinion. La cum nu s-au aşezat lucrurile anul trecut, la cum au debutat altele, cred că şi 2014 va fi cam pe aceeaşi linie, din păcate. Tocmai pentru că nu sunt prea otptimistă (ceea ce nu-mi stă în fire, sincer), de data asta pentru noul an am făcut o scurtă listă de dorinţe: sănătate, sănătate, sănătate, apoi linişte sufletească şi armonie în famile. Atât. Dacă le avem pe toate astea, e perfect, e suficient, e tot ce ne trebuie.
Ca să schimb tonul, trebuie să notez în jurnalul nostru marea “petecele de ebinol”. Petrecerea de Revelion, dacă e nevoie de traducere. A fost ceva de pomină pentru Alexia. Asta pentru că a fost prima la care a stat cu adulţii până târziu. La 4 dimineaţa am dat stingerea, deşi pitica mai avea chef de “petecele”. Bine că a tras un somn de prânz prelungit, cam de pe la 15 până pe la … 19.30! A fost primul ei party indoor cu adulţi şi încă un copil, o fetiţă muuult mai mare. Dar a fost “supel!”.

S-a lăudat cu tableta primită de mami de la Moş. De acum fosta tabletă a lui mami. (Noroc că am apucat şi eu să văd cum se deschide şi se închide 🙂 )

Revelion 2013-2014

A răsfoit o revistă colorată şi a pozat ca o divă…

Revelion 2013-2014

S-a chinuit să-şi păstreze ceva timp pe cap coiful scipicios. În cele din urmă l-a abandonat pentru că nu putea să se zbenguie cu el din cauză că îi tot cădea…

Revelion 2013-2014

Apropo de zbenguit, a dansat mititica mea câteva hore şi a avut ceva scheme ce m-au lăsat mască! Se vede treaba că i-a priit înscrierea la opţionalul de dansuri de la Grădiniţa 133.

Şi acum, la aproape o săptămână de la party, încă mai vorbeşte de “petecelea de ebinol”. Şi arpoape tot zilnic mă întreabă când mai mergem la petrecere, că i-a plăcut. Aşa că trebuie să-i fac copilului rost de petreceri. Nu de copii, ci de adulţi, că alea de copii o “pictisesc”, plus că nu e în centrul atenţeiei, aşa cum se întâmplă în cazurile în care e singurul copil de la party-ul adlţilor… Aşa că, aşteptăm invitaţii 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close