Zurli - Hai la Masa

Gașca Zurli pleacă în turneu cu cel mai nou spectacol al trupei, “Hai la masă!”

Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pleacă în turneu! Cele mai îndrăgite persoanaje din România ajung, în această toamnă, în 10 orașe din țară, cu cel mai nou spectacol al trupei – “Hai la masă!”. Spectacolul își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă. Veți avea parte de cântece noi, dar veți face cunoștință și cu un personaj nou – Bucătărașul Zurli.

Astfel, în octombrie si noiembrie, Gasca Zurli ajunge in Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Botoșani, Bacău, Galați, Sibiu și București. Este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orase, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării. Primul spectacol se va juca la Brașov, pe 3 octombrie, urmat de Cluj Napoca, pe 5 octombrie.

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte. Noul personaj, Bucătărașul Zurli, devine aliatul părinților. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. “Hai la masa!” demontează ideea că “masa” este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, când, cum și cât mănâncă.

Versurile noilor cântece poarta semnătura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează și scenariile spectacolelor Găștii Zurli.

În fiecare oraș în care Gasca Zurli va ajunge, Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan a pregătit pentru micii prieteni ai Găștii Zurli surprize si concursuri cu premii.

Biletele s-au pus în vânzare online pe eventim.ro și magazinele partenere Eventim. În doar 2 zile de la punerea acestora în vânzare, mii de bilete au fost deja cumpărate. Toate detaliile se găsesc pe www.zurli.ro.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close