Zurlandia- cover Ambasadori

Gașca Zurli intră în Cartea Recordurilor. Hai și tu!

Ca ambasador al Zurlandiei ce sunt, îți lansez o invitație denerefuzat! Gașca Zurli vă cheamă pe toți, cu mic, cu mare, vă cheamă să intrații în Cartea Recordurilor. Vrem să afle întreg mapamondul ce frumoși sunt părinții și copiii din România!

Pe 17 iunie, la ora 18.00, vino la Festivalul Familiei Zurlandia să cânți și să dansezi impreună cu noi “Rempompi”, pe cel mai mare teren de joacă din România.

Ne-am pus o dorintă, iar tu ești parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Știrbey, România bate Elveția la joaca în familie.

În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta. Să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta.

Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România.

Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Hai cu noi în cea mai Zurli poveste din istorie, hai să batem un record mondial!

Intră pe www.zurlandia.ro și cumpără din timp bilete la festival. Am pregătit o mulțime de alte surprize.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close