Fructe şi legume

Dacă tot v-am arătat mai devreme cum papă bebele meu pepene roşu, eu zic să mai trec în revistă şi alte fructe pe care Alexia le-a devorat. Dar să fie clar un lucru: nimic nu se compară cu pepenele!
E vorba despre afine şi coacăze negre. Fii-mea era înnebunită după ele! Nu-i ajungeau mâinile să le ducă a gură,  gura nu era suficient de mare pentru cât de multe voia să mănânce ;). Dar faza nu a ţinut mai mult de o săptămână… Nici zmeura nu a fost de colo! I-a plăcut, dar nu la fel de mult ca afinele şi coacăzele negre.

Acum trecem şi la legume, că nu degeaba ne-am obişnuit cu vorba: “fructe şi legume” de pe vremuri, nu? Săptămâna aceasta am înregistrat o premieră: porumbul fiert. La prima strigare, pardon, înghiţitură, nu a făcut cine ştie ce impresie. A doua a fost interesant, dar, pe la jumătate, deja porumbul a devenit plictisitor, aşa că a sfârşit prin a face cunoştinţă cu gresia. Mai insist, poate până trece sezonul, începe şi ei să îi placă, nu?

2 Comments

  1. Ce tare e fi-ta !! 🙂
    Babetica d’aia avem si noi, insa mai nou Radu se joaca la masa cu ea…o studiaza…o baga in gura..spre disperarea mea care stau cu lingurita de mancare in aer si astept …..:-)

    1. Ea a trecut de etapa în care a prefera să se joace cu ea… Acum stau cu linguriţa în aer şi mă rog de ea să dezlipească buzele, pe care, le lipeşte de cum vede că mă apropii de ea cu mâncare ;(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close